- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sanki
addikt
A Miklós utcán a szivárvány körül hogy lehet parkolni?
Dvparking nem jelöli fizetős övezetnek, de meg is lehet ott állni? -
7Sony7
addikt
Srácok, segítsen már valaki...
A kölöknek csináltam tavaj valamikor egy microsoft fiókot, mert kellett a Skype-hoz, mert azon tudnak beszélgetni. (PC-n, játék közben).
Egy darabig nem használta, most meg szülői megerősítést kér, hogy be tudjon lépni.
Mondom ok. Erre elküld az emailemre valamit, hogy jelentkezzek be a Skype-ba, és ot engedélyezzem.
Na. Fel van írva a jelszóm, de a felhasználónevemet elfelejtettem.
Azt mondja, akkor adjak meg magamról fényképet, meg személyi ig. számot. Hát anyád.
Hogy a tökömbe lehet használni ezt a sz@ros Skype-ot?Ja, és valami olyasmit ír, hogy 2010.xx.xx valameddig kell megerősítést kérnie. Mi van? 2018 van a gépen is, nincs baj a rendszeridővel, akkor mi ez?
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Sanki
addikt
Eladó:
Campus napijegy: 3. nap (szombat - július 21.) - 7.000 Ft (1db)
2 db iPhone 6/6s üvegfólia (rosszat rendeltem, SE kellett volna) - 700 Ft / dbOpel kiegészítők:
- Opel szelepsapka
- Opel Astra G antenna talp tömítésSanDisk és Cruzer pen drive / micro SD
Illetve eladó még 1 liter 5W-40-es motorolaj (castrol magnatec c3), bontatlan.
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Ismer valaki közületek olyan fogorvost Debrecenben aki mikroszkópos gyökérkezelést is vállal?
A válaszokat előre is köszönöm. -
7Sony7
addikt
Bőröndöt/ utazótáskát hol lehet olcsóért venni?
Amúgy, ha már itt vagyok: felőlem jöhet szembe a biciklis, amíg tudunk kulturáltan közlekedni, de persze ez autósra, gyalogosra is vonatkozik.
-
tahepa
senior tag
válasz elfelejtette #117688 üzenetére
Maradjunk a tényeknél.
-
JohnyBlue
addikt
válasz #65675776 #117671 üzenetére
Vagy 5-6 éve volt egy KRESZ módosítás, amiben szerepel, hogy a kerékpáros nem köteles a kerékpárutat használni.
Hááh akkor is rohadjon meg az a kerós aki mondjuk este a Bolyain a nonstop körüli szakaszon az autó sáv közepén megy és amikor finom rávillantok mert este van és feltart engem akkor mééég ő mutogat... vagy a Füredin a négy sávos középsőben tolja mami papi gyerek mindenki és amikor szól nekik az ember még ők vannak felháborodva.
Viszont annak a kezét darabokra törném aki a Sugárút végi körforgalom nyomvonalát kitalálta ( az csak engem zavar? )
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
elfelejtette
veterán
válasz atike #117687 üzenetére
Valahol olvastam róla, hogy van egy általánosan elfogadott uniós irányelv, hogy Külön erre vonatkozó tiltás Hiányában be lehet hajtani kerékpárral egyirányú utcába.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
atike
nagyúr
válasz elfelejtette #117686 üzenetére
Elvileg így van...
-
elfelejtette
veterán
Nekünk anno kresz oktatáson is volt ilyen kérdés, hogy:
Mivel lehet szemben találkozni az egy irányú utcában?
1. Megkülönböztető jelzést használó járművel.
2. Egy nyomsávon haladó járművel.(#117669) vlevi: A munkavédelmi kesztyű is átverés, felvettem, mégis dolgozni kellett benne...
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
7Sony7
addikt
Mikepércsnél sokat kell várni a dugóban, járt arra valaki?
-
Atomantiii
addikt
Telefonra tokot, fóliát hol érdemes keresni a városban? Van(nak) ajánlott bolt(ok)?
-
nagyúr
Az a média, amit én akkor figyeltem, külön kiemelte, hogy kizárólag a kiegészítő jelzéssel ellátott behajtani tilos tábla esetén lehet csak bemenni szemből.
A probléma inkább az, hogy
1. a biciklisek évtizedek óta amúgy is szarnak a behajtani tilos táblákra
2. az útkezelő b...ott kirakni kiegészítő jelzéseket, talán ha eggyel találkoztam egész Debrecenben, de az is lehet, hogy máshol láttam, miközben a legtöbb egyirányú utca egyébként alkalmas lenne (legalábbis rutinszerűen használják a biciklisek baleset nélkül). Ezért - mivel sosem találkozik az egyszeri biciklis a táblával - idővel a létezését is elfelejti. -
törölt tag
válasz copass #117670 üzenetére
Vagy 5-6 éve volt egy KRESZ módosítás, amiben szerepel, hogy a kerékpáros nem köteles a kerékpárutat használni. Ebben a módosításban volt benne az is, hogy kiegészítő jelzés esetén lehet egyirányú utcában forgalommal szemben kerékpározni. Csak a média ugye utóbbit egyszerűsítve közölte, a kiegészítő jelzésről nem beszélt.
-
törölt tag
válasz Aryes #117666 üzenetére
Egy flakon babaolajban mennyi baba van?
copass: "ott a térfigyelő a falon. gondolkozzámá kicsit hogy mit csinálsz..." - Aki csak azért kényszeríti magát a szabályok betartására, mert esetleg a térfigyelő láthatja, az eleve Taigetosz-pozitív, reménytelen eset. Az alapvető probléma pont az, hogy nincs benne az emberekben alapból a szabályok tisztelete, betartása. Innentől kezdve nem is lehet számítani közlekedési kultúrára.
Egyébként itt mindenki hibás. A kerékpárúton közlekedő gyalogos, a járdán közlekedő biciklis, motoros (főleg), a járdára parkoló autós. A gyalogos még valamelyest megérthető, mert mint korábban írta valaki, az alapvető hiba a járdából leválasztott kerékpárút. A gyalogos meg többnyire memóriából közlekedik, csak éppen a felületének a felét elveszik. Mindegyik résztvevőt büntetném, amelyik nem ott közlekedik, ahol kell neki.
De azokat a kerékpárosokat is statáriálisan végezném ki, akik a Kishegyesin az úttesten tekernek, miközben vagy 30 éve ott a kerékpárút a páros oldalban. Ráadásul most elkezdték felújítgatni. A Kishegyesin eleve nem teljes (3,06 m széles), hanem szűkített (2,5-2,6 m széles) sávok vannak. Szóval már két busz is csak cipőkanáűllal fér el egymás mellett. És a sok retard kerékpáros még a hatalmas agyával lemegy az úttestre, miközben ott a kerékpárút. Aztán meg ha letolják az útról vagy szétcsapják még ő van felháborodva.
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz atike #117656 üzenetére
ideje volt már, remélem elérünk oda amit pesten bevezettek. hogy kitilják az elektromos rollerekkel, meg a többi ilyen szart a sétáló övezetekből.
a főtéren iszonyat mi van amúgy bringás-gyalogos szempontból.
kisgyerekkel csak úgy sétálni kábé esélytelen, mert mindíg azt kell figyelni hogy mikor tünik fel egy idióta bringás, elektromos rolleres,stb.. bethlenen folyamatosan mennek mindkét oldalt a bringások, hiába van bringasáv, szarik bele. van olyan barom aki a járdán megy a bringa sáv mellett...
marad az erőszak, én speciel úgy megyek az ilyenekkel szemben gyalog hogy mindíg előtte legyek és meg kell hogy álljon. múltkor egy robogóssal csináltam ezt, még ott hepekelt, mutattam neki hogy ott a térfigyelő a falon. gondolkozzámá kicsit hogy mit csinálsz..."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #117655 üzenetére
Megnéztem a képeket, szerintem hamisítvány, egy árva fraktál nincs az egészen...
-
nagyúr
válasz elfelejtette #117661 üzenetére
Te vagy a hibás. Mindig úgy kell biciklizni, mintha láthatatlan lennél. Én úgy teszek.
A városban elmebeteg helyekre van felfestve a biciklisáv, de az összeset übereli amit tegnap láttam: Felcsút és Etyek között egy kb 60 éves beton-aszfalt út, ami már szinte a kavicsokig széttöredezett két oldalt, kb egy sáv széles aszfalt volt középen, ami járható volt, hát nem fel volt fújva mindkét oldalt a sárga biciklisáv jel?! Sírva röhögtem végig az utat...
Szerintem a parkolók mellé felfestett biciklisáv nem semlegesíti azt a szabályt, hogy parkoló autó mellett mindig egy ajtónyitásnyi távolságban szabad csak elhaladni. Én részemről mindig tükörbe nézek kiszállás előtt, ugyanez a mögöttem ülő gyerekemről már nem mondható el, hiába ordítom le a fejét minden alkalommal, ha azelőtt kirúgná a hátsó ajtót, mielőtt kinézne/én kinéznék és engedélyt adnék neki rá. És a felnőttek még hülyébbek tudnak lenni, hátsó ülésről nem is nagyon lehet hátra kinézni ajtónyitás előtt.[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Ja amúgy meg még mindig eladó:
Díszdobozos fekete Police Lancer óra (új, csak ki lett bontva a doboz megnézni az órát , ajándékba kapta a kollégám) -
25 000 Ftilyen (új ára kb 35 000 Ft)
20 000 Ft
(Hardveraprós link) -
atike
nagyúr
válasz elfelejtette #117661 üzenetére
Igen, pontosan ilyen esetekre céloztam. Senkinek sem jó az a "megoldás" amit itt alkottak....
-
őstag
Nincs az a jogorvoslat ami megmenti a kisebbet a rokkantságtól.
1) kikerül
2) lassítIdenticalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
elfelejtette
veterán
válasz atike #117660 üzenetére
Mióta felfestették a Csapón az úttesten a "kerékpársávot", azóta már nyitotta rám az ajtót parkoló autó. Az volt a szerencsém, hogy nem jött mögöttem autó. Persze a faszi azt mondta, hogy én vagyok a hibás, mert túl közel mentem a parkoló autójához, nem ő, aki nem nézett bele a visszapillantóba, mielőtt kinyitotta az ajtót. Vagy igen, de gondolta "csak egy biciklis"...
-
PLaci58
addikt
válasz elfelejtette #117657 üzenetére
Ez a legnagyobb butaság, hogy a járdából választanak le kerékpárutat.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
tahepa
senior tag
válasz elfelejtette #117657 üzenetére
..és persze remélem büntetni fogják a járdán tekerő kerósokat is amikor van kerékpárút is azon az útszakaszon...mellesleg a kerósnak is úgy kell közlekednie hogy bármikor meg tudjon állni egy esetleges veszélyes helyzetben...de ezt nehéz úgy véghezvinni hogy fül bedugva fülessel max hangerőn , napszemüveg a szemen és a sapka lehúzva az orrig...és persze a nyak megbénulva nehogy oldalra kelljen nézni...
-
elfelejtette
veterán
válasz atike #117656 üzenetére
Remélem mostantól büntetni fogják a kerékpárúton szédelgő gyalogosokat is...
-
atike
nagyúr
Ez sem rossz.... A Kölcseyről kb félni kell autóval jobbra kanyarodni a Csapóra (napi sokszor meg kell tennünk ), mert a sarok mögül hajlamosak nagy sebességgel megjelenni a biciklisek... A járdán persze, csak hogy jó legyen...
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bhonti
aktív tag
Linux rendszergazda, és/vagy leginkább webes programozó munkát keresek. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
Fitbit flex aktivitásméró - 10k
TrackR bravo - bluetooth nyomkövető - 4k
hxsj x20 Gamer egér (vez nélk. ) 1.5k
orrszőr vágó - 1,5k
zsinóros tornazsák - 1k
apple töltőkábelek - 0,5k-1k
asztali telefontartó ( állítható döntés, nem kábeles ) - 1,5k
micro usb kábel ( 1,5m bontatlan ) - 1k
HDMI kábelek ( többféle, sima, lapos, 5 vagy 10 méteresek ) - változó ár
Alfawise SG-949 szónikus fogkefe - 5,5k
Okmánytartó tok ( bőr külső, 20db irat ) - 1k -
diablo1984
veterán
válasz adi mester #117650 üzenetére
vezeték nélküli vezetékes alatt, hálózati azaz vezetékes rendszerben működő, de hordozható telefonra gondol szerintem, nem mobilra!
-
adi mester
aktív tag
válasz Salex1 #117637 üzenetére
Szia.
Ha vezeték nélküli vezetékes telefon alatt amolyan "nagyifon"-t keresel, kis kijelzővel, hatalmas bumfordi gombokkal, amin akár füzetbe felírt telefonszámokat is pillanat alatt lehet hívni, akkor nekem lenne egy Alcatel 2008G mobiltelefonom eladó.Pár hónapos, tudtommal 2 hetet használt tartalék telefon volt, karcmentes, hibátlan állapotban, dobozával, töltővel, mindennel. Hivatalosan 30-as, de a 20-as kártyámról is tudtam hívást indítani ~ független.
Illetve ami még menő, hogy bepötyögéskor felolvassa a lenyomott számot.
Ára: 6.000 Ft
Garancia: A papírja még keresés alattCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Adonimus
senior tag
-
dobolan
senior tag
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
Vízminőség vizsgálatban tud nekem valaki segíteni? Dolgozik valaki ilyen laborban vagy ismerőse akivel be lehetne vizsgáltatni egy kút vizét? Vízmű ántsz stb köszönöm nem érdekel főleg nem aranyáron tehát a guglihuszárok kíméljenek ezzel a hasznos tippel tényleg csak olyan valaki írjon aki tud segíteni vagy van ismerőse köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dan-szan #117643 üzenetére
Hát nem. Egész hosszában minden keresztutcát teleb...tak ezzel a táblával!
Miért gondolod, hogy többen betartják ezt, mint a 30-as táblát? Én le szoktam lassítani, 30-as táblánál is, meg ennél is (na persze nem 20-ra, kinek van arra idegzete?! ) De látom sokan még ennél sem veszik a fáradságot, hogy lelassítsanak.
Csak itt ugye elvileg nem is mehetnék keresztül. De napi szinten 3x-4x pont a túloldalon van dolgom. Ha megbüntetnek? Kb. egy hónap alatt visszajön a benzinköltségen, amit a rövidebb úton megtakarítok...
Rakjanak ki akkor fekvőrendőröket. Akkor is arra fogok menni. -
nagyúr
válasz Dan-szan #117638 üzenetére
A jó édes anyját, aki a Bornemissza utcába kirak(at)ta a "lakó-pihenő övezet" táblát. Egy 30-as tábla miért nem volt elég?
A Szoboszlói útról a Széchenyi utca közepére (óvoda) nem lehet eljutni, csak vagy az István út, vagy a parasztelosztó felé. Mindkettő 20 perc plusz a reggeli dugóban a lámpák miatt. Két db. 2km hosszú út között nincs normális kereszt irányú átjárás. -
őstag
Szevasztok!
Azzal kapcsolatban kérdeznék, hogy van a topikban vki, akinek esetleg van albérlete kiadó két személy részére (úgy hogy csak mi lennénk)? Privátban jöhetnek a részletek, ha olyan.
Köszi előre is!
-
Dan-szan
senior tag
Hol lehet kérni a rendőrségtől a sebességmérést Haon ? A mi utcánkba is jöhetnének...
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Salex1
őstag
Keresnék idős, rosszul látó nagymamámnak vezeték nélküli vezetékes telefont (hülyén hangzik, de remélem érthető). Jó lenne, ha nem is lenne rajta kijelző...azaz a régi vezetékeshez hasonló, olyan amit tud hurcolni magával.
-
dewil666
őstag
válasz Dan-szan #117635 üzenetére
Én 4 zónás főzőlapot cseréltem (elrepedt a teteje) hordozható indukciósra.
Ebből vettem 2 darabot elég bőven és 20 e ft volt összesen 3 év garral.
Beépíthetős soha többet nem veszek mert ha törik kuka az egész. Itt meg csak egy törik másik használható.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Dan-szan
senior tag
Indukciós tűzhelyről várok tapasztalatokat márka,strapabíróság,kezelhetőség,ne adj isten szerviz ügyben
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
stb123
tag
-
xuldar
addikt
Srácok, van itt olyan személy, aki egérjavítást vállal? Megtört a vezeték, azt kellene újraforrasztani az egér belső részeihez. PM-ben, ha lehet. Köszönöm!
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Sanki
addikt
Valakinek itt van esetleg op-com-ja opelhez?
-
Borosz
őstag
Van itt még egy DELL Latitude E5430 noti is eladó.
Szééééép és jó állapotban. Angol bill. 2*4GB DDR3, i5 3320, 1600*900 14,1 matt kijelző. Akku 3 órás kb. (állapota BIOS-ban normal). DELL 128GB SSD. Gyári 90W-os töltővel.
Ezen a linken vannak még infók, de nem ez a konfig már, hanem jobb picikét. Win7 64 pro matricával.
65K -
őstag
Üdv mindenkinek !
Keresek 15,6-os SLIM LED LCD-t (40 pinest).
Ajánlatokat privát üzenetben kérek .
Köszönöm .1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
őstag
Hali. Olyan aki érdemben érti a steamet kérdezem tőle, hogy ez a játék ha fizetőssé teszik, nekem már akkor is meglesz? Egész pontosan azt akarom kérdezni, hogy már megvan?
Értem, hogy elérhető a "játszd most" felirat, de ez a játék oldala. Viszont a könyvtáramban nincsen így a könyvtár menün keresztül telepíteni/elindítani sem tudom. A profilomon listázza, amikor azt az oldalt látom, ami mások számára elérhető belőlem.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Sorellina
csendes tag
válasz vidobali #86008 üzenetére
Szia!
Sajnos nekem is volt alkalmam belefutni ebbe a jellemtelen alakba...eladtam neki egy 3 éves Lenovo laptopot ami teljesen működőképes volt...erre ír hogy megérkezett és nem kapcsol be.....na mondom ne kábítsuk már egymást semmi baja nem volt. Erre ilyen szövegekkel érvel hogy biztosan alaplap hibás. Mondtam neki hogy nem hinném, hogy a Pestről Debrecenig tartó úton lett alaplap hibás Borzasztó, aki Miklósi Szabolcs nevével találkozik meneküljön. Teljesen hülyének nézi az embert hogy alkatrészhez jusson.
[ Szerkesztve ]
-
Sorellina
csendes tag
válasz vidobali #86008 üzenetére
Szia!
Sajnos nekem is volt alkalmam belefutni ebbe a jellemtelen alakba...eladtam neki egy 3 éves Lenovo laptopot ami teljesen működőképes volt...erre ír hogy megérkezett és nem kapcsol be.....na mondom ne kábítsuk már egymást semmi baja nem volt. Erre ilyen szövegekkel érvel hogy biztosan alaplap hibás. Mondtam neki hogy nem hinném, hogy a Pestről Debrecenig tartó úton lett alaplap hibás Borzasztó, aki Miklósi Szabolcs nevével találkozik meneküljön. Teljesen hülyének nézi az embert hogy alkatrészhez jusson.....
[ Szerkesztve ]
-
Sorellina
csendes tag
válasz Atomantiii #86009 üzenetére
Szia!
Sajnos nekem is volt alkalmam belefutni ebbe a jellemtelen alakba...eladtam neki egy 3 éves Lenovo laptopot ami teljesen működőképes volt...erre ír hogy megérkezett és nem kapcsol be.....na mondom ne kábítsuk már egymást semmi baja nem volt. Erre ilyen szövegekkel érvel hogy biztosan alaplap hibás. Mondtam neki hogy nem hinném, hogy a Pestről Debrecenig tartó úton lett alaplap hibás Borzasztó, aki ezzel a névvel találkozik meneküljön. Teljesen hülyének nézi az embert hogy alkatrészhez jusson.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Atomantiii #117612 üzenetére
Ne is mond míg nem volt kotyogtatós cső mennyit lenyeltem
Ha hozták megkóstolni meg a színét nézni mert volt minőségi különbség egyes benzinek között
Nekünk egy Dacias tanár ember hordta sokáig
Majd lett egy Renault 21-es(1.7l benzines) kocsink 75l tankkal és akkor már megoldottuk magunk
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dracula72
senior tag
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
wwhy
veterán
válasz rayoliviero #117606 üzenetére
5.87 RON-tól. Mai adat.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
nagyúr
válasz Atomantiii #117612 üzenetére
Most is jó biznisz, csak most Ukrajnáig kell érte elmenni.
-
sirály69
őstag
válasz rayoliviero #117609 üzenetére
Csak nekem tűnik úgy, hogy drágább mint itthon...?
Szerver Hosting Debrecenben
-
rayoliviero
veterán
válasz Atomantiii #117608 üzenetére
Köszi szépen.
-
Atomantiii
addikt
válasz rayoliviero #117606 üzenetére
-
sirály69
őstag
-
rayoliviero
veterán
Tudja valaki, hogy Romániában mennyibe kerül most egy liter benzin?
-
bukottangyal
tag
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Nokia 3-hoz hol érdemes mágneses összehajtható tokot keresni? Rendelés most nem opció, debreceni üzletet keresek.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
atike
nagyúr
Eladó dolgok:
Díszdobozos fekete Police Lancer óra (új, csak ki lett bontva a doboz megnézni az órát , ajándékba kapta a kollégám) -
25 000 Ftilyen (új ára kb 35 000 Ft)
20 000 Ft
(Hardveraprós link)---
2 db Philips Lightscribe DVD-R (bontatlan)
500 Ft / 2 db400 Ft / 2 db4 db Verbatim Digital Movie DVD+R (bontatlan)
1.000 Ft / 4 db600 Ft / 4 db
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest