Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
-
copass
veterán
C64 GAME SHOW & CONTEST - LEVEL 3
2018.6.3. Vasárnap, Debrecen, Ifjúsági Ház.
Harmadik alkalommal várunk nagy szeretettel mindenkit aki szeretne a Commodore 64 játékok világában elmerülni.
Kipróbálhatod kedvenc játékaidat eredeti C64-es gépeken.
Legyen az egy örök klasszikus Wizard Of Wor vagy egy új játék a Sam's Journey. Ha jól megy a játék, indulj el a bajnokságban. Akár 4 játékos is játszhat egymás ellen egyszerre.
Ki tudod próbálni milyen volt kazettát és lemezt használni.
Commodore 64-es új fejlesztésű kiegészítőket is láthatsz:
- Mobil telefonról játék betöltése C64-en MP3TOC64
- SD kártyás eszközök: SD2IEC, ULTIMATE II+, SD1541
- 4 Játékos adapter
Újdonságként Nintendo konzolokon is játszhattok.
A belépés ingyenes.
Facebook esemény[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
luckyboi82
tag
60 szál rózsát szeretnék anyukám születésnapjára köttetni, hol lenne érdemes ezt megcsináltatni? Ár/érték is fontos lenne! Köszi
-
pomorski
őstag
Érdekesség #1: Nem is tudtam, hogy S3-as kártyából létezett PCI-E verzió...
Érdekesség #2: Tudom nem túl guszta, de kíváncsi vagyok, kitaláljátok-e, hogy milyen étel látható a fotón?!
-
törölt tag
válasz Popes #116487 üzenetére
Az oldalukon írtak szerint csak nagyobb méretben van náluk (2 mm-től felfelé). [link] Pedig itt lenne pár percre.
Zsoleszhun: Voltam ott, vettem. De sikerült neki 1,5x1-es helyett 1,75x1-est adni. Mégegy hely, ahova nem kell menni többé.
zolko74: Sealring belehalna ha egy értelmes oldalt összerakna, és nem csak regisztráció után mutatna bármi használható információt? Pláne, hogy a regisztrációhoz éppen csak vérképet nem kérnek. Megint a vevő van a kereskedőért, nem pedig fordítva...
Minden esetre köszönöm mindenki segítségét.
-
Popes
őstag
-
Thermaltake
tag
HDD hűtő Autókulcs szilikon védő tok /Volkswagen Magotan Passat CC 2005-2010
Intel-AMD-Gigabyte-Dolby-OCZ matricák
Óriási alu hűtőborda 200x105mm
Kovácsoltvas Funkcionális lakás dísz vagy airsoft fali akasztó
Fali és mennyezeti lámpák
105x73cm keretezett falikép
férfi téli kabát
Nyári gumi szett -
törölt tag
válasz Zsoleszhun #116480 üzenetére
Nem próbáltam még sehol, érdekelne, hogy hol érdemes egyáltalán kezdeni.
Gondolom Pesti utca alatt nem a Tesco értendő.
-
atike
nagyúr
Eladó dolgok:
Tp-Link WR840N router (új, bontatlan, kaptam egy szolgáltatáshoz a meglévő mellé pluszba, nincs rá szükség) -
3 000 Ftilyen (új ára kb 4 500 Ft) 2 000 FtDSC PC-1832 riasztóközpont fémdobozzal (új, bontatlan, nyeremény volt) -
12 000 Ftilyen (új ára kb 31 000 Ft) 10 000 FtDíszdobozos fekete Police Lancer óra (új, csak ki lett bontva a doboz megnézni az órát , ajándékba kapta a kollégám) -
25 000 Ftilyen (új ára kb 35 000 Ft) 20 000 Ft1 db AMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+
1.000 Ft500 Ft1 db Intel Celeron 2,4 Ghz processzor
500 Ftingyen elvihető2 db Philips Lightscribe DVD-R (bontatlan)
500 Ft / 2 db400 Ft / 2 db4 db Verbatim Digital Movie DVD+R (bontatlan)
1.000 Ft / 4 db600 Ft / 4 db -
atike
nagyúr
1 TB-s HDD-ra lenne szükségem... Van valakinek valami jó áron lévő elfekvőben? 3,5", sata 100/100-as érdekel.
-
törölt tag
Kisméretű (1,5x1) o-gyűrűt hol kapok ebben a városban?
-
Sanki
addikt
Valaki(k) esetleg még rendel(nek) ma mall.hu-ról?
-
bul07
nagyúr
válasz Salex1 #116474 üzenetére
Media Mark kínálatában is van [link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Salex1
őstag
Nagy gombos mobilt (Nagymamamobilt) keresnék. Nem tudjátok Debrencenben hol van jó áron?
-
-
Zola007
veterán
válasz devil-k #116468 üzenetére
Vegyél Yorkiet, az nem éri fel
Az durva, hogy a műanyag élvédőt is megette
Szerintem nézessétek meg a kutyát is, mert valami lehet a fogával
Talán túlnőtt vagy be van gyulladva, akkor szoktak mindent megrágni, hogy tompítsák a fájdalmat és a gyulladást.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
PhoenixSzG
tag
Split klímához tisztító spray-t hol érdemes venni a városban?
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
A következő problémához keresnék szakembert. A kutya rágta szét... Tudnátok ajánlani valakit?
- mozi bolondéria -
-
schulc99
aktív tag
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Sanki
addikt
Aki esetleg még nem vásárolt be a mall-nál osram izzóból: még olcsóbbak lettek.
-
bul07
nagyúr
SanDisk Ultra Flair CZ73 16GB USB3.0
Ár: 2250Ft/dbVoltunk a Solo 4DX filmen
Ugye írtam a múltkor hogy 4DX terembe a 2-3 sor az ideális, na ez be is igazolódott, most hogy voltunk a Solo filmen és a 4 sorban ültünk és már nem volt igazán kényelmes
Egy kicsit már előre kellet hajoljak és így már nem volt jó, meg ugye a fejtámlából jövő effekt se volt az igazi
Sose többet harmadik sornál feljebb( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Valakinek egy Samsung Gear S3 Frontier?
Vagy esetleg egy jó kis lámpát! [link]
[ Szerkesztve ]
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Debrecenben van kimondottan Mercedes-re szakosodott bontó? Vagy ahol nagyobb esély van gyári alufelnit találni?
üdv,
Dani -
adi mester
aktív tag
válasz adi mester #116452 üzenetére
szerk.:
Kis finomítás után csökkentek a lapok árai, így nektek is egy olcsóbb 6.000 Ft / db ár lesz a befutó.Illetve egy másik nyuszi a kalapból:
AMD Radeon HD3650 512 MB DDR2 128 bit DX10 videokártya,
DVI - D-sub, HDMi csatlakozó = 4.000 FtCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Mikrosütő időzítőhöz tekerőgombot szerintetek hol érdemes megnézni a városban? Elég névtelen márka de hátha találok méretben egyezőt, csak azt sem tudom hol nézzem egyáltalán.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
RAVEN59
tag
Sziasztok érdekel valakit egy Dell Precision M28000 laptop?
-
JohnyBlue
addikt
válasz GIJoe #116437 üzenetére
Tudom egy időben azokat dobáltam a kocsiba, viszont a yaris folyamatosan nyírta kifele őket (3 havonta kimentek a kis genyák...) Utána vettem egy értelmesebb Osram csomit, azt is ilyen 3K körül. Na az már jó régóta benne van, oszt emiatt kell kis frissítés ha kimenne
Apunak meg minden egyes lumen megéri az árát
De amúgy jaja tudom, hogy kevesebb az élettartalmuk ezeknek a tuning izzóknak
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Eladó apróság - Acer Q45T-AM alaplapok:S775 tokozás, 4 db DDR3 foglalat, PCI-e 16x csatlakozó és sok-sok sata, usb + hátlap
Áruk a topiklakóknak: 7.000 FtCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Dan-szan
senior tag
-
zolko74
tag
Hétvégén voltam látogatni a Kenézyben a Baleseti Sebészet 3. emeletén. Mintha 1980-ban megállt volna az idő. Azóta arra egy fillért nem költöttek. Szánalmas, hogy erre bezzeg nincs pénz...
-
krisi047
senior tag
Eladó egy Lenovo T410, PH-soknak 25 ezer. [link]
-
bul07
nagyúr
válasz athomi #116432 üzenetére
Ehhez
Ma megjött Osram 12V 60/55W H4 Night Breaker Laser 64193NBL-HCB Autóizzó 2900Ft [link]
2db izzót tartalmaz a doboz, mert téma volt a adott fórumba hogy nem e csak 1db-os csomagolásDPD alakított egy napot dekkolt Debrecenbe ok nélkül
Ez a hamarabb kiég dolog meg, nagyban kocsifüggő meg út függő is
Mert ha olyan fajta amelyiknek nem olyan stabil a lámpája rezeg hamarabb kiégeti az égőket, na meg a rossz út is árt neki a rázkódásMég 2002-be használtam egy Opel Astra F-et az csak úgy ette az égőket, két három havonta hol ez egyik hol a másik oldali fényszóró égőt cserélnem kellet és vehetem és bármilyen márkájú égőt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
atike
nagyúr
Eladó dolgok:
Tp-Link WR840N router (új, bontatlan, kaptam egy szolgáltatáshoz a meglévő mellé pluszba, nincs rá szükség) - 3 000 Ft ilyen (új ára kb 4 500 Ft)
DSC PC-1832 riasztóközpont fémdobozzal (új, bontatlan, nyeremény volt) - 12 000 Ft ilyen (új ára kb 31 000 Ft)
Díszdobozos fekete Police Lancer óra (új, csak ki lett bontva a doboz megnézni az órát , ajándékba kapta kollégám) - 25 000 Ft ilyen (új ára kb 35 000 Ft)
1 db AMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+ 1.000 Ft
1 db Intel Celeron 2,4 Ghz processzor 500 Ft
2 db Philips Lightscribe DVD-R (bontatlan) 500 Ft / 2 db
4 db Verbatim Digital Movie DVD+R (bontatlan) 1.000 Ft / 4 db
(ha valaki elviszi a 6 db DVD-t akkor odaadom egyben 1.000 Ft-ért) -
athomi
veterán
válasz GIJoe #116437 üzenetére
A gyártónál se titok, hogy rövidebb az élettartama, ez a doboz hátulján is fel van tüntetve. Viszont ténylegesen erősebb a fénye, koncentráltabb is, szóval jobban látsz vele a sötétben. Nekem Ge Megalight Ultra 130 van jelenleg az autóban és többet látok vele éjszaka, előtte a sima 900,-Ft-os izzó még a madárfészekre is küldte a fényt az országúton. Valamit valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
Adott egy Whirlpool mosogatógép (már ha nemrég szóba került), tudja itt valaki hogyan lehet leszedni ezt a víztartályt ?
Lent a vezetéknél van három csatlakozás ahol nyomja vagy szívja a vizet azt kellene közelebbről is megnéznem.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Debrecenben olyan ügyvédet, aki az agrárjogra specializálódott?
Anyósom "nehezített pályán" eladta a földjét, és az eredeti szerződő helyébe (aki a procedúra alatt meghalt) lépett vevő az eredeti szerződésben lévő "A vevő úgy veszi meg a földet, ahogyan az áll." - szerintem hülyén megfogalmazott - mondat alapján igényt tartott arra a terményre, amit az anyósom költségén szántottak, vetettek, permeteztek, illetve betakarítottak. Mivel az anyósom ezt (szerintem jogosan) nem tartotta megalapozottnak, ezért még az adásvételi szerződés aláírása, és a pénz kifizetése előtt tavaly ősszel a terményt betakarította, mire az a majom meg jól beperelte azzal, hogy őt így kár érte.
Elég bonyolult az ügy, az eddigieket (pl. közjegyzői fizetési meghagyás) önerőből kivédtük, de ehhez már ügyvéd kellene...
Tudtok segíteni?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
dewil666
őstag
válasz DrBubo77 #116433 üzenetére
Az a lényeg hogy van új stadion és oda nem is kell időpontot foglalni...
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
athomi
veterán
Rendelés leadva!
-
Mika1227
őstag
Debrecen környékén keresek hétvégi házat pü-t várok ha valaki tud valamit!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
athomi
veterán
Valaki Osram Night Breaker Laser H7 (duo pack) izzókat nem akar rendelni Debrecenből, hogy osztozzunk a postadíjon?
Van H4-es is.[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz DrBubo77 #116425 üzenetére
Én tavaly novemberben hívtam őket hogy időpontot kérjek, márciusra akartak adni. Inkább kihagytam.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
GIJoe
addikt
Van egy bontatlan Huawei okosórám, cserébe érdekelne 2 db 2 GBos DDR3 modul, 1333as is bőven jó, lehet noname is, persze hibamentes...
-
INMOTEP
őstag
Üdv ,ha valakit érdekel van pár Notebookom eladó soron
HP 6730 s 15,4" 4 GB Ram ,500 GB HDD,DVD iró ,bluetooth,T7500 as 2 magos processzor ,beépített Webcam, frissen telepített Windows 7 64 bit ,korának megfelelő külső állapotú ,(( akku nem jó )) .Ár : 25.000 Ft ((napi szinten ezt használom ,megbízható kis gép és mindene működik ))
Acer eMachines E620 Athlon 2650E 15.4" Notebook processzor: AMD Athlon 2650e 64-bit ,2 GB Ram,dvd iró,Wifi, grafika: ATI Radeon Xpress 1200 , ((Kis hiba : Kijelzőt amit kapott sajnos hibás ,enyhén zöldes árnyalatú ,de igy is használható ! külső monitorra kötve hibátlan a kép egyébként tehát az LCD lesz a ludas ,hdd nincs de kérhető hozzá : Ár : 15.000 Ft .Vétel előtt teljesen feltelepített rendszerrel tesztelhető ! Egyébként csendes halk gép !
Toshiba Satego NVIDIA® GeForce™ 8700M GT videokártyával ,T7500 as processzor ,3 gb ram 17.1" fényes karcmentes kijelző ! 6 USB ,HDMI ,Wifi,Bluetooth ,beépített Webcam, 4 beépített hangszóró ,160 GB HDD Nagyon megkímélt gép .Akku is bírja még ,töltő sajnos nincs ,de 3-4 ezer ft ért lehet hozzá vásárolni ! Vételkor tesztelhető a gép ! Egyébként még + 1 HDD -t is lehet bele rakni ! 6 USB ,HDMI stb .Ár : 28.000 Ft !!
Képeket privátban kérhettek a gépekről ,ha valakit érdekel valamelyik esetleg akkor privátban keressen mert nem szoktam követni a topikot ! Ipad Air és Iphone cserét meghallgatok akár mind a 3 gépért
Érdeklődni Privátban !! Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ismét megszervezzük a tábort.
Várunk mindenkit szeretettel
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Zola007
veterán
Van valakinek Méry vércukormérőhöz tesztcsíkja ► [link]
és kontrolloldata?
tesztcsík száma 213, ami volt hozzá
meg szeretném nézni, hogy jól mér-e, mert ha nem akkor nem vennék meg hozzá egy újabb dobozzal, inkább beadom csereakcióbanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz stb123 #116414 üzenetére
nem mindegy a méret
számít a hajtókar hossza és a négyszögtengely kúpossága milyeneredekségű
újonnan 1e ft kornyeke, Pallagi út, KeszolMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz DrBubo77 #116412 üzenetére
Mostanában nem jártam, de érdemes bepróbálkozni időpont nélkül, ha odamész a rendelési idő elejére, és van időd egy-két órát ülni, nagy eséllyel időpont nélkül is be tudsz jutni. A regisztrációnál megmondják, ha van értelme várni. Volt, hogy 10 perc után bejutottam így. Igaz ez vagy két éve volt.
-
DrBubo77
veterán
Járt valaki mostanában a Bajcsy utcai bőrgyógyászaton. Konkrétan a melanoma vizsgálat érdekel. Nagyjából milyen távolságra van a legkorábbi időpont.
Azért kérdezem, mert szemészetre akartam időpontot foglalni, augusztus közepére tudtak csak adni.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Zola007
veterán
városból kifelé Faraktár utcai felüljáró lábánál TRAFIPAX
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Ha decathlonban jár valaki, meg tudna nézni nekem egy terméket?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dewil666
őstag
Üdv mindenkinek!
Valakinek lenne kölcsönbe (hétvégére) egy 20-as ötrétegű csőhöz csőkalibrálója?
Ilyesmire gondolok:
csőkalibrálóKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Sanki #116398 üzenetére
Elég lesz nekem csak ez az egy tétel:
https://www.mall.hu/izzo-izzokeszlet/osram-12v-60-55w-h4-blue-intense-64193cbi-autoizzo
A h7-es úgy is motorba menne de sötétben nem nagyon használom.[ Szerkesztve ]
-
iscsu
tag
válasz John_Deere #116400 üzenetére
Az OTP tesz különbséget belföldi és deviza utalás között (még ha az belföldi számlaszámra megy is), és IBAN formátumot csak az utóbbinál vesz be. K&H-nál nincs ilyen? (A hibaüzenetben a magyarországi akár erre is utalhat.)
Csak tipp persze.Szerk.: megnéztem a demooldalt. Válaszd a devizaátutalást a számlád alatti gyorsmenüből.
[ Szerkesztve ]
-
John_Deere
tag
válasz John_Deere #116402 üzenetére
Már váltottam át konvertálóba is, a k&H csak annyit tud írni hogy nem megfelelő, nem megfelelő...semmi se jó neki...
-
lappy
őstag
válasz John_Deere #116400 üzenetére
https://www.budapestbank.hu/szolgaltatas/vallalat/szamlavezetes-deviza-iban.php
Bámulatos hol tart már a tudomány!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest