Hirdetés

Aktív témák

  • z0d1AK

    veterán

    válasz _seth_ #9863 üzenetére

    Az okostelefon piac most ott tart, ahol a PC tartott 10 éve. Akkor örült az ember, hogy volt egy valamilyen számítógépe, amiről sokat nem tudott, de boldog volt. És volt, aki tudta is, mhogy mi van benne, és tudatosan vásárolta a belevalót, illetőleg igyekezett is azt kihasználni. Ma ők adnak ki egy videokártyáért 150 ezer forintot.

    Jelenleg a mobilpiac is kezd több részre tagolódni:
    - van, aki még mindig telefonálásra használja a telefonját, neki jó bármelyik márka bármelyik készüléke olcsón. Igazából ők a legnormálisabb felhasználók.

    - van, aki megveszi az első olcsó okostelefont, példa a Voda 945, vagy a GT540, de még a Galaxy 3 is. Tök boldog, villog, hogy megy az Angry Birds, lehet nyomogatni a kijelzőt és még a Facebookra is be tud jelentkezni. Ők a hülyék, ha már így neveztem őket. De tehetném akár idézőjelbe is, hiszen a telefonokhoz hülyék, nem feltétlenül az élet más területéhez. Ők azok, akik nem tudják, hogy mi a különbség a kapacitív és a rezisztív kijelző között, mi a különbség az Android 2.1 és 2.2 között, stb.

    - vagyok én, meg még az okostelefon felhasználók egy része, aki telefonvásárlás előtt nem feltétlenül az adott márkát nézi, hanem azt, hogy milyen processzor, kijelző van benne, mennyi ramot kapott, melyik szoftververzió van benne, illetve milyen plusz van benne, amiért megéri a több pénz. Példa erre az én Milestone-om. Nem mai darab, de még mindig jól használható. De amiért megéri a plusz pénzt, az a qwerty billentyűzet, illetve a Gorilla Glass kijelző üveg, amire nem kell vennem 1000 forintért havonta a fóliát, mert nem karcolódik, ellenben nagyjából bármelyik Samsung vagy LG telefonnal.

    Na és akkor te melyik vagy?

    | Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Aktív témák

Hirdetés