- Lauterbrunnen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
vadcoca #4018 üzenetére
Igazából meguntam a szórakozást, keresetem egy friss KDE-vel rendelkező disztrót és feltettem Debian helyére.
Választásom a Chakra projectre esett, az sokkal közelebb van ahhoz, amit én szeretnék. Pl. telepítés alatti egyszerű partíció felcsatolások, egyből van friss kernel és KDE 4.7, meg van pl, a csomagkezelőn kívül egy bundle kezelő, onnan felraktam Firefoxot, rögtön rakott flash playert is kérdés nélkül, meg pl. nem kell szenvedni a Wine-felrakással.
Nagyszüleimnél továbbra is marad a Debian és én is használnám ha a squeeze nem állt volna meg a KDE4.4-nél. Mégis csak kellenek energiagazdálkodási beállítások egy laptopnál, a többi bugról a 4.4-ben nem is beszélve...
*szerk: más ablakkezelőknél is voltak gondok a dolgok megnyílásával, gondolom valami a mélyében ment szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Asztalos klub
- Mazda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest