Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Régen én szerettem a KDE-t, mostanában csak időnként vetek rá néhány pillantás. (a böngetője régebben etalon volt) +Qt felület néhol jobban teljesít mint a GTK.
Én is több asztali környezetet/ablakozót használok Xfce+Fluxbox, kis KDE, Mate, Openbox, de Gnome-ra készült csomagokat is kipróbálok néhaBe lehet állítani valahol, hogy kapja értesítést (email-ben vagy hasonló) a fontos biztonsági frissítésekről?

-
törölt tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Elfogadni elfogadom, ezzel nincs gond, sohasem akartam senkit megtéríteni, hogy használjon mást, csak ezt a fajta ragaszkodást nem értem. Egyszerűen nem találom ezekben a cuccokban azt, amiért érdemes lenne foggal-körömmel ragaszkodni hozzájuk.
Persze, ha valami tetszik, nem szívesen váltom le (lásd firefox, bár ott egyéb oka van), de hogy csak a megszokás kedvéért visszaváltsak egy esetleg már nem supportált rendszerre...
És rengeteg ilyet látok, hogy "eddig a jobb felső sarokban volt a window close, most a balban, ezért inkább maradok a réginél".
Ezért értetlenkedek, ha ilyet látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest