- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
#73749248 #8507 üzenetére
Segítek:
(#8490) herdsman12
...de most a Gnome helyett inkább felteszem az Xfce verziót, az jobban kézre áll nekem.
(#8491) nahaggyámár
... Egyébként szerintem ez inkább az X része, nem a DE (gnome, xfce stb.), szóval azt hiába cseréled, ez a hiba akkor is megmarad.A Gnome tök új nekem a felső (nem is) tálcával, alkalmazás váltással stb. Az Xfce-t már látásból ismerem, ezért cseréltem. Nem azt írtam, hogy a csere javítja a grafikus gubancot.
bye
-
válasz
#73749248 #8509 üzenetére
Az a kérdésem meg arra vonatkozott, hogy mi van egy akármilyen DE-ben, amiért érdemes foggal-körömmel ragaszkodni a használthoz.
Erre válaszolták többen is, hogy ha ezt szokta/kedvelte meg valaki, akkor evidens, hogy ezt akarja használni. Én is ezt használom a kezdetektől. Nem tudok olyan speciális DE-ről, ahol le kéne mondani a biztonsági frissítésekről. Igaz jelen esetben csak a Cinnamonról van szó. Nem a DE kapja a bizt frissítéseket amúgy sem.
-
Siriusb
veterán
válasz
#73749248 #8474 üzenetére
Azért ragaszkodik hozzá, mert az áll kézre neki.
Tavaly végigpróbáltam megint több DE-t és meglepetésemre a Cinnamon-nal leváltottam az Openbox-ot, mert valahogy találtam benne olyan apróságokat, melyek tetszettek, illetve az egész működése, felépítése bevált. Sajnos KDE-től még mindig sikítva menekülök, pedig azt is nyúztam heteken át, de valamiért nem viselem el.
Szóval nem megértened kell, hanem elfogadni, hogy az emberiség néhány egyedének a tiedtől eltérő igényei is lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged