Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Hmm. Szóval azt mondod sok egy HDD töl is hogy ennyi idő alatt bootol rola a Debian.
Igen HDD ról. Úgy is sok hogy dual boot van?
A Win SSD re van telepítve, a Debianok két külön HDD re vannak, egy 1TB os WD Black, és egy 2 TB os WD Black.
A Debian 10 es tiszta telepitések voltak mindkettő, csak most 11 es lett upgradeval telepítve.
Amúgy valami hardveres nyavaja lehet, ez miatt is elmegy valamennyi idő bootoláskor sztem.
Mindig előjön csomó hibaüzenet a bootoláskor.
De ez már Debian 10 óta van. Mikor fel lett telepítve a Debian 10 azt hittem ez miatt nem akar bootolni a rendszer, aztán kiderült h Nvidia driver kellett, mert anélkül csak startxel indult el.
De akkor se tudtuk megoldani itt forumon mi ennek csómó hibaüzetnek az oka, aztán fel raktam Nvidia drivert , és akkor már elindult a grafikus felület magától, ezzel a hibaüzenettek meg nem foglalkoztam többet.
Nem emlékszem már pontosan hogy a Debian 9 is erre a hardverre volt e telepítve, vagy nem, de annál nem volt ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Minecraft
- Eredeti játékok OFF topik
- Kutya topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest