- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidkoma
tag
Üdv!
Open Office-t telepítenék Debianos Linux Mintre. Letöltöttem a .deb-es csomagot, kibontottam.
Az angol súgó szerint:
2. cd into the DEBS subdirectory of the installation directory. You should see a lot of debs here and one sub-directory called "desktop-integration".
3. Install this new version by typing sudo dpkg -i *.deb
By default, this will install Apache OpenOffice in your /opt directory. Alternatively, you can use a GUI package installer, reference the installation directory, and install all debs at the top level. This may also aid you in determining any dependency problems if they exist.
4. Install the desktop integration features for your setup.
cd to desktop-integration in the installation directory,
and, depending on your package manager/system, install the appropriate desktop interface using dpkg. 5. Finally, start up Apache OpenOffice 4.0.0 to insure it's working.A 4. pontnál a "desktop integration"-höz a könyvtárában ismét beírtam: sudo dpkg -i *.deb
Lefutott, de a végén ezt látom:
Hibák történtek a feldolgozáskor:
openoffice4.1-debian-menus_4.1.10-9807_all.debMit hagyok ki, vagy mit kellene másképp alkalmaznom a sikeres telepítéshez?
Alapból a Libre Office települ fel az LMDE-ben, viszont Windows alatt megszoktam az Open Office-t, ezért szívesen használnám Linux alatt is.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest