Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Ha nekem szólt, köszi! Nem tudom nálam mi lehet a probléma.
Azt még hadd kérdezzem már meg, hogy kimásoltad a parancsot, vagy kézzel írtad be? Illetve milyen környezetben használtad?
Nem tudom van-e aki ismeri a Qubes OS-t, de ez lenne egyébként a teljes parancs, hátha valaki lát benne valamit:
qvm-run --pass-io -u root tpl-deb-10-sys-firewall “DEBIAN_FRONTEND=‘noninteractive’ apt-get -y -o Dpkg::Options::=’-force-confdef’ -o Dpkg::Options::=’-force-confold’ install --no-install-recommends qubes-core-agent-networking qubes-core-agent-dom0-updates apt-cacher-ng”`A parancsnak egyébként az lenne a lényege, hogy a tpl-deb-10-sys-firewall nevű virtuális gépnek hálózati kezelést, és frissítési cache-t biztosítana minden virtuális gépnek, illetve minden telepített alkalmazást alapértelmezett értéken hagy, azaz pl. az apt-cacher-ng telepítésekor nem ugrik fel a kérdés, hogy engedélyezni szeretném-e a http tunnel-t, hanem azt tiltva hagyja (mármint a http tunnel-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest