- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
ubyegon2 #8458 üzenetére
Nyugodtan nevezhetsz kezdőnek/újrakezdőnek, sokat elfelejtettem. Főleg azokhoz képest akik a topikban megfordulnak.
Ezt telepíteni nem vészes sztem, használatához viszont azért kell elszántság/idő/széles ismeretek, még az alap dolgokhoz is.Emlékszem a Red Hat-ra 1997-ben mikor telepítettem még a partícionálásnál pl blokk-ról blokk-ra ki kellett jelölni a dolgokat stb. De ebben a Debian telepítőben is sok hangolási lehetőség van, az Ubi ehhez képest egyszerű szerszám, szekerce
tlac
Köszi! Egy appnál/globálisan a nekem tetsző GTK (verziót) hol lehet beállítani Fluxbox-ban, Xfce-ben? Most rendben megjelnnek az eszköztárak, de ugyanúgy alap GTK.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest