- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Mióta ezt az i3-at használgatom, mintha a ventilátor halkabban lenne. Nem teker annyira, mint a KDE alatt. Csak beképzelem, vagy lehet neki valami valóságalapja? Igaz, nincsenek csili-vili animációk sehol, csak egy fapados(nak tűnő), de – szerintem – szemrevaló kinézet. A comptont csak annyira állítottam be, hogy megszűnjön a tearing effektus; nincs se árnyék, se átmenet, se átlátszóság, meg semmi hasonszőrű dolog.
Egyébként szépen, de lassan haladok a konfigurálásával. Jócskán vissza kellett fognom a konfigurálásokat, mert a múltkor nekiestem mindennek ezerrel, aztán csak szívtam, mint a torkosborz, mert mindent elállítottam... Most már megfontoltabban haladok: Addig nem esek neki a következő konfignak, amíg azt, amin éppen dolgozok nem csináltam meg legalább 90%-osra. Ezzel a tempóval és hozzáállással lassabban megyek ugyan, de legalább működőképesek maradnak a dolgok.
Érdekes, de az ilyen tilling wm-nél az ember szinte keresi a nem gui-s programokat. Meg tudja ezt valaki erősíteni, aki szintén tilinget használ, vagy csak én vagyok nagyon eltévelyedve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest