Új hozzászólás Aktív témák

• Penty

aktív tag

Mióta ezt az i3-at használgatom, mintha a ventilátor halkabban lenne. Nem teker annyira, mint a KDE alatt. Csak beképzelem, vagy lehet neki valami valóságalapja? Igaz, nincsenek csili-vili animációk sehol, csak egy fapados(nak tűnő), de – szerintem – szemrevaló kinézet. A comptont csak annyira állítottam be, hogy megszűnjön a tearing effektus; nincs se árnyék, se átmenet, se átlátszóság, meg semmi hasonszőrű dolog.

Egyébként szépen, de lassan haladok a konfigurálásával. Jócskán vissza kellett fognom a konfigurálásokat, mert a múltkor nekiestem mindennek ezerrel, aztán csak szívtam, mint a torkosborz, mert mindent elállítottam... Most már megfontoltabban haladok: Addig nem esek neki a következő konfignak, amíg azt, amin éppen dolgozok nem csináltam meg legalább 90%-osra. Ezzel a tempóval és hozzáállással lassabban megyek ugyan, de legalább működőképesek maradnak a dolgok.

Érdekes, de az ilyen tilling wm-nél az ember szinte keresi a nem gui-s programokat. Meg tudja ezt valaki erősíteni, aki szintén tilinget használ, vagy csak én vagyok nagyon eltévelyedve...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés