Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
spammer
üzenetére
"Amúgy ha esetleg kellene még segítség/támpont valakinek konfig ügyben, itt van a konfigjaim repója, de érdemes a githubon is keresni, nagyon sok konfig (dotfile) lelhető fel mindenféle programhoz, lehet ihletet meríteni belőlük"
Köszi szépen, valami ilyesmire gondoltam. Az ihlet hiányzik, meg hogy hol és hogyan álljak neki. Ha van egy jó alap, akkor onnan már ki tudok indulni, aztán elboldogulok vele; nem vagyok az a fajta, aki egy kis "bonyolultságtól" visszaretten és feladja...

MOD: Frissítettem az Iceweasel-emet én is. Jelenleg most Firefox, de a frissítés után a FontAwesome oldalon nincsenek ott a kis ikonok (eddig jó volt), hanem csak ilyen krikszkrakszok. Mit kell beállítanom, hogy lássam rendesen az ikonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Villanyszerelés
- Milyen széket vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest