- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
spammer
üzenetére
"Amúgy ha esetleg kellene még segítség/támpont valakinek konfig ügyben, itt van a konfigjaim repója, de érdemes a githubon is keresni, nagyon sok konfig (dotfile) lelhető fel mindenféle programhoz, lehet ihletet meríteni belőlük"
Köszi szépen, valami ilyesmire gondoltam. Az ihlet hiányzik, meg hogy hol és hogyan álljak neki. Ha van egy jó alap, akkor onnan már ki tudok indulni, aztán elboldogulok vele; nem vagyok az a fajta, aki egy kis "bonyolultságtól" visszaretten és feladja...

MOD: Frissítettem az Iceweasel-emet én is. Jelenleg most Firefox, de a frissítés után a FontAwesome oldalon nincsenek ott a kis ikonok (eddig jó volt), hanem csak ilyen krikszkrakszok. Mit kell beállítanom, hogy lássam rendesen az ikonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest