- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
spammer #7828 üzenetére
"Amúgy ha esetleg kellene még segítség/támpont valakinek konfig ügyben, itt van a konfigjaim repója, de érdemes a githubon is keresni, nagyon sok konfig (dotfile) lelhető fel mindenféle programhoz, lehet ihletet meríteni belőlük"
Köszi szépen, valami ilyesmire gondoltam. Az ihlet hiányzik, meg hogy hol és hogyan álljak neki. Ha van egy jó alap, akkor onnan már ki tudok indulni, aztán elboldogulok vele; nem vagyok az a fajta, aki egy kis "bonyolultságtól" visszaretten és feladja...
MOD: Frissítettem az Iceweasel-emet én is. Jelenleg most Firefox, de a frissítés után a FontAwesome oldalon nincsenek ott a kis ikonok (eddig jó volt), hanem csak ilyen krikszkrakszok. Mit kell beállítanom, hogy lássam rendesen az ikonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest