- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt7100
tag
válasz
spammer
üzenetére
Jó pár éve leszoktam arról, hogy debiant használjak desktopra, szóval hiányos a listám:
firefox helyett iceweasel
flash repoban/ami van az gázosabb, mint az Adobe
Ahogy előttem írták: sok csomag nagyon régi, mert ragaszkodtam a stabil ághoz, miután a testing alatt az "apt-get upgrade" két alkalommal is bootolhatatlanná tette a rendszeremet.
Compiz-t szerettem volna, mikor már viszonylag stabil volt, de debianon valamiért nem igazán jött össze
stb.Az lxc-t meg azért említettem, mert kb. hasonló jellegű gondokba futottam rendszeresen gnome/KDE alatt debianon. Minden megoldható, csak annyit kell érte dolgozni, hogy inkább hagyom a fenébe. Miközben pl. Ubuntun out of box működik.
Mindez ha szervert akarok összerakni, akkor _általában_ nem gond, de a desktop cuccokat szeretem úgy használni, hogy feldobom és megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Könyvajánló
- Yettel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs