- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Apollyon #7494 üzenetére
Jó, igaz, csak kapitánnyal való egyetértésemet fejeztem ki, de tudom, hogy debianos vagy, és gyomorba gázoltam vele. Máskor próbálok tekintettel lenni mások érzéseire, kérdés, hogy mint próbálkozás mennyire lesz erős
A stabilitás valóban nem került elő, mondjuk szerintem érintett, mert stabilan szar az egész. A felsorolt hibák fele is olyan súlyos, hogy leírni nem lehet, ezek más disztrókon alapból rendben vannak. Nem is értem, hogy Debiánéknak miért jó, hogy ennyire keresztbeszopatják szegény felhasználót. Most gondold el, ha kapitánynak Debian-tapasztalattal a háta mögött ekkora gondot okoz, egy kezdő linuxos mennyire fog boldogulni vele. Tényleg megéri vele szenvedni? Mert hát mit is kínál cserébe a Debian? Ja, igen, stabilitást, amit a felhasználó a hajára kenhet, ha egyszer semmi nem működik megfelelően, de az legalább stabilan.
Én nem is javaslom pl., hogy a Wine-ban felvegyék az említett hibát, mivel más disztrón nem jön elő, ergo nem a Wine-ban van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest