- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
gilfoyle
üzenetére
Én laptopon használom, itthon küldő monitorral, suliban a sajátjával. Elején magától felismerte, ha rákötöttem, és átrakta a képet, de egy ideje nem akarja valamiért, de egy script-tel megoldottam. A fejlesztés részével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de ha ubuntu alatt meg tudtad oldani, akkor itt is menni fog. Energiagazdálkodás szerintem egész jó, de biztos, hogy tudnék még rajta egy kicsit javítani. Winem VB és TW teljesen jól használható. DE-ket majd ajánlanak mások is, én KDE-t használok, nekem nem nagyon volt megoldhatatlan problémám vele, de ahogy olvastam, néha előfordul. Most ennyi jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs