Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
gilfoyle
üzenetére
Én laptopon használom, itthon küldő monitorral, suliban a sajátjával. Elején magától felismerte, ha rákötöttem, és átrakta a képet, de egy ideje nem akarja valamiért, de egy script-tel megoldottam. A fejlesztés részével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de ha ubuntu alatt meg tudtad oldani, akkor itt is menni fog. Energiagazdálkodás szerintem egész jó, de biztos, hogy tudnék még rajta egy kicsit javítani. Winem VB és TW teljesen jól használható. DE-ket majd ajánlanak mások is, én KDE-t használok, nekem nem nagyon volt megoldhatatlan problémám vele, de ahogy olvastam, néha előfordul. Most ennyi jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest