Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
üzenetére
https://www.debian.org/Bugs/
https://bugs.debian.org/release-critical/Ha egy csomagban release critical bug van az adott release kiadásakor, akkor az nem kerül be a kiadásba. Ez viszonylag ritka dolog, mert a freeze időszak viszonylag hosszú, és elsősorban erre való. Általában a népszerűbb, fontosabbnak ítélt programok hibáira jobban koncentrálnak, tehát az általad említett Evolution nem valószínű, hogy erre a sorsra jutna egy ilyen esetben (más kérdés, hogy szerintem nem lenne kár érte
, de ez csak azért van, mert én nem szeretem)Az, hogy 'a tárolóból is kikerül' nehezen értelmezhető. A stabil kiadás tárolójába természetesen nem kerül bele, de attól még magát a programot nem dobják ki a Debianból, az unstable és testing tárolóban benne marad. Ahogy az oldstable-ben is, a stabil - értsd: már kiadott - release-ek tárolóiból nem kerülnek ki csomagok, és nem is kerülnek be újak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Elemlámpa, zseblámpa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, de ez csak azért van, mert én nem szeretem)