Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
üzenetére
Akármennyire is meghökkentő, én 5400-es vinyón tarton a Debiant, ugyanis a tárhely a fontos nem a sebesség. Azt a fél percet amíg bebootol, kibírom

Na jó, KDE-vel kicsit több, de a heti-kétheti 1 boot nem az a világi probléma.A 3-as gnome-ot nem használtam sokáig, mert számomra használhatatlan. Nem lehet beállítani rendesen, ellentétben az összes többi DE-vel meg WM-mel. Nem is tudom ezt hogy gondolták. A Gnome egyedül Kali linuxon van megoldva úgy hogy elviselhető, de az ilyen általuk moddolt cucc.
Elkalandoztam. Na szóval Gnome-on passzolom hogy lehet-e gyorsítani, ha lehet egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest