Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Kéne egy kis segítség, előre szólok, hogy rohadt dühös vagyok, tehát a stílussal lehetnek problémák.
Anyám gépe, Debian 7. Kijött a Chrome 40, gondoltam itt az ideje a frissítésnek. Gyári frissítéskezelő még nem talált semmit. Synaptic indít, update, frissítés kijelöl, frissít. Volt benne kernel is meg minden szar, apt, nem emlékszek igazán.
Lement, reboot. EDF démász nem jött be már egy ideje, gondoltam megnézem iceweaselből. Kaptam egy akkora fagyást mint a kurvaélet. SEMMI SEM MOZDULT.
Kiderült hogy valami elbaszódott a VGA driverrel, ami zárt nvidia-17x és FX5600 a kártya. Se a tux racer se a supertux nem megy. Tehát mainek HWacc kell, az kampec.
Újraraktam nvidia driver, újrafordítottam a DKMS-t, most már login előtt kifagy az egész a picsába.Mit csináljak mielőtt felgyújtom az egészet vagy elindítom az XP-t, mert az legalább működik
(dual boot van, igaz az XP még kezdetleges, egy TNT2-n fut a Half-Life 2-ig van telepítve mindössze).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(dual boot van, igaz az XP még kezdetleges, egy TNT2-n fut a Half-Life 2-ig van telepítve mindössze).