- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Archttila #6053 üzenetére
Előző postom után megpróbálkoztam ezzel is. Fogalmam sem volt, hogy a #!/bin/bash-al mit csináljak vagy hova írjam, így végül beírtam terminal-ba. Talán ugyanez fent volt valahol a Debian Wiki-n. Viszont én ezzel folytattam: /usr/bin/xcalib -d :0 /usr/share/color/icc/colord/dell.icm és csodálatos módon betöltötte a profilt. Mivel Debian fxce-t használok, ezért a System / Session and Startup / Application Autostart-ba hozzáadtam a /usr/bin/xcalib -d :0 /usr/share/color/icc/colord/dell.icm parancsot és be is tölti minden boot után. Persze ehhez a profilt el kellett helyeznem a /usr/share/color/icc/colord/ alá. Jó, hogy így rájöttem, még mégjobb lenne, ha tudnám is, hogy a kiadott parancsok pontosan mit is csinálnak.
Egyszerű kérdéseim lettek közbe:
- Hogyan lehetne Debian xfce alatt zárolni a kijelzőt? Csak Log out van, de az kilépéskor bezár mindent.
- Hogyan lehetne kikapcsolni azt, hogy x idő elteltével ne kapcsoljon ki a kijelző? Settings / Screensaver: disable screensaver be lett állítva, de hatással nincs rá. Valahol máshol lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest