Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Archttila
üzenetére
Előző postom után megpróbálkoztam ezzel is. Fogalmam sem volt, hogy a #!/bin/bash-al mit csináljak vagy hova írjam, így végül beírtam terminal-ba. Talán ugyanez fent volt valahol a Debian Wiki-n. Viszont én ezzel folytattam: /usr/bin/xcalib -d :0 /usr/share/color/icc/colord/dell.icm és csodálatos módon betöltötte a profilt. Mivel Debian fxce-t használok, ezért a System / Session and Startup / Application Autostart-ba hozzáadtam a /usr/bin/xcalib -d :0 /usr/share/color/icc/colord/dell.icm parancsot és be is tölti minden boot után. Persze ehhez a profilt el kellett helyeznem a /usr/share/color/icc/colord/ alá. Jó, hogy így rájöttem, még mégjobb lenne, ha tudnám is, hogy a kiadott parancsok pontosan mit is csinálnak.
Egyszerű kérdéseim lettek közbe:
- Hogyan lehetne Debian xfce alatt zárolni a kijelzőt? Csak Log out van, de az kilépéskor bezár mindent.
- Hogyan lehetne kikapcsolni azt, hogy x idő elteltével ne kapcsoljon ki a kijelző? Settings / Screensaver: disable screensaver be lett állítva, de hatással nincs rá. Valahol máshol lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- Óra topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest