Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Sziasztok!
Van egy Lenovo S540 laptopom, mely tartalmaz Intel video kartyan kivul egy AMD Radeon HD 8670M -is. A Manjaro eleg jol tamogatja, viszont a 3.13-as kernelig melegedett rendesen. Lattam hogy a CPU nem vette vissza 800MHz-re a orajelet. Viszon 3.14-es kerneltol mar jol mukodott.
Regebben hasznaltam crunchbang-et es megtetszett a debian stabilitasa. Kiprobaltam a gepen sajnos hiaba telepitettem a liquorix 3.14-es kernelet, bar a CPU orajele leesett 800MHz-re, tovabbra is melegedett a gep a feltelepitett debian-t hasznalva (non-free XFCE iso). (53C, a Manjaro 42C-hoz kepest)
Probaltam zart AMD driver-t telepiteni de 4.8-as gcc kell a liquorix kernel header-hez.
Kerdesem az hogy vajon miert melegedhet? A Manjaro-nal a megoldast a 3.14 kernel hozta el. Debian eseteben nem hozott igazi megoldast bar a 800MHz-nek orultem. Vajon az X.org regi driver-t tartalmaz es az a problema? Egyaltalan az X tartalmazza a videokartya reszt vagy a kernel?
Mert ha az elobbi akkor az X.org-ot mar nem igazan vagyok kepes lecserelni wheezy alatt. Esetleg a Jessy van mar olyan stabil hogy lehet hasznalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest