Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
bambano
üzenetére
2 napja szívok vele, nem értek hozzá, és gyakorlatilag próbálkozásokkal (és baromi sok olvasással) sikerült életre keltenem 3 nap alatt FlexGet-et (mert minden guide egy frissítés miatt használhatatlan), hogy az letöltsön azt és úgy ahogy én szeretném. De fogalmam sincs, hogy miért, elindítom Daemon-t majd statussal megnézem megy, aztán 2 perc múlva már nem megy, fogalmam sincs, hogy most működik e, vagy sem, néha működik, néha nem. Nem kellett volna működnie, reggelre viszont mutatta, hogy megfelelő időpontokban berakta torrentet.
Letöltésnél meg olyan mappát hoz létre ami nem az enyém, holott be van állítva daemonnál a fhnevem, és abszolút lövésem sincs, hogy flexget, vagy transmission hibája e.
Mivel tényleg nem értek hozzá, azt hittem esetleg át kell írni valahol egy "root" stringet "fhnévre", de mivel ennél sokkal bonyolultabb részemről jegelem, így is többet szívtam vele, mint amennyit terveztem úgy, hogy aki ért hozzá 2,5 perc alatt megcsinálja többieknek egy guideban, szóóóval inkább várok még, mielőtt tönkre teszem a ketyerémet.
köszi azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest