Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
bambano
üzenetére
2 napja szívok vele, nem értek hozzá, és gyakorlatilag próbálkozásokkal (és baromi sok olvasással) sikerült életre keltenem 3 nap alatt FlexGet-et (mert minden guide egy frissítés miatt használhatatlan), hogy az letöltsön azt és úgy ahogy én szeretném. De fogalmam sincs, hogy miért, elindítom Daemon-t majd statussal megnézem megy, aztán 2 perc múlva már nem megy, fogalmam sincs, hogy most működik e, vagy sem, néha működik, néha nem. Nem kellett volna működnie, reggelre viszont mutatta, hogy megfelelő időpontokban berakta torrentet.
Letöltésnél meg olyan mappát hoz létre ami nem az enyém, holott be van állítva daemonnál a fhnevem, és abszolút lövésem sincs, hogy flexget, vagy transmission hibája e.
Mivel tényleg nem értek hozzá, azt hittem esetleg át kell írni valahol egy "root" stringet "fhnévre", de mivel ennél sokkal bonyolultabb részemről jegelem, így is többet szívtam vele, mint amennyit terveztem úgy, hogy aki ért hozzá 2,5 perc alatt megcsinálja többieknek egy guideban, szóóóval inkább várok még, mielőtt tönkre teszem a ketyerémet.
köszi azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-book olvasók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa Rally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest