- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Üdv,
A héten telepítettem egy HP Mini 210-es (elég gyenge hardware) netbookra egy Chrunchbang Linux-ot, ami gyakorlatilag egy Debian Wheezy előre konfigurált OpenBox grafikus felülettel.
A rendszer elég stabil, tetszik is. Pár dolog nem volt annyira automatikus, mint a mainstream disztribúciók esetén, telepíteni kellett Wi-Fi adapter drivert, de végül is meg volt a tapasztalatom a megoldásukhoz.Egy dologgal viszont elakadtam, ami videó lejátszással kapcsolatos. Ilyen témakörben általában VLC-t, és SMPlayer-t használok. Ubuntu 12.04 LTS, és Ubuntu 13.04 is tökéletesen vitte ezen a gépen még a HD 720p-s anyagokat is. Azonban ezen a Debian rendszeren szaggatnak elég erősen. A disztribúció saját fórumján azt ajánlották, hogy adjam a rendszerhez a deb-multimedia.org repository-t, és frissítsek mindent. Ez nem segített a helyzeten.
Esetleg valakinek van valami tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest