- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Üdv,
A héten telepítettem egy HP Mini 210-es (elég gyenge hardware) netbookra egy Chrunchbang Linux-ot, ami gyakorlatilag egy Debian Wheezy előre konfigurált OpenBox grafikus felülettel.
A rendszer elég stabil, tetszik is. Pár dolog nem volt annyira automatikus, mint a mainstream disztribúciók esetén, telepíteni kellett Wi-Fi adapter drivert, de végül is meg volt a tapasztalatom a megoldásukhoz.Egy dologgal viszont elakadtam, ami videó lejátszással kapcsolatos. Ilyen témakörben általában VLC-t, és SMPlayer-t használok. Ubuntu 12.04 LTS, és Ubuntu 13.04 is tökéletesen vitte ezen a gépen még a HD 720p-s anyagokat is. Azonban ezen a Debian rendszeren szaggatnak elég erősen. A disztribúció saját fórumján azt ajánlották, hogy adjam a rendszerhez a deb-multimedia.org repository-t, és frissítsek mindent. Ez nem segített a helyzeten.
Esetleg valakinek van valami tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest