Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Telepítettem a debian-6.0.6-i386-netinst-et, és telepítettem a VLC 2.0.3-at.
Alapból egy 700MHz-es 256MB SD-ramos gépen szeretnék vlc-vel hálózatról, filmeket játszani, ezért kéne kis rendszerigényű oprendszer. A Debiant javasolták.
Feltelepítettem, de mikor átrakom a régi gépbe, és a VLC-vel meg akarok nyitni egy mp3-at, akkor a vlc eltűnik. Miután beírtam terminálba, h vlc, kijött vagy 20x, hogy unkown:1155: Gtk-warning **
em található a témamotor a köv. modulútvonalon: clearlooks, aztán azt hiszem, ez már az mp3 megnyitása után volt, zölden [0x91d5fc0] pulse audio output error: Pirossal PulseAudio server connection failure: Connection refused
Majd Assertion 'pthread_mutex_unlock(&m->mutex) == 0' failed t pulsecore/mutex-posix.c:108. function pa_mutex_unlock(). Aborting. Félbeszakítva.
Ezen kívül, még zavaró, hogy mikor leállítom a gépet, nem áll le. Csinál olyan hangot, mint szokott, gondolom, a HDD megáll, de a szöveg úgy marad, és a venti is forog tovább. Mit kéne csinálni, hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
em található a témamotor a köv. modulútvonalon: clearlooks, aztán azt hiszem, ez már az mp3 megnyitása után volt, zölden [0x91d5fc0] pulse audio output error: Pirossal PulseAudio server connection failure: Connection refused