Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Telepítettem a debian-6.0.6-i386-netinst-et, és telepítettem a VLC 2.0.3-at.
Alapból egy 700MHz-es 256MB SD-ramos gépen szeretnék vlc-vel hálózatról, filmeket játszani, ezért kéne kis rendszerigényű oprendszer. A Debiant javasolták.
Feltelepítettem, de mikor átrakom a régi gépbe, és a VLC-vel meg akarok nyitni egy mp3-at, akkor a vlc eltűnik. Miután beírtam terminálba, h vlc, kijött vagy 20x, hogy unkown:1155: Gtk-warning **
em található a témamotor a köv. modulútvonalon: clearlooks, aztán azt hiszem, ez már az mp3 megnyitása után volt, zölden [0x91d5fc0] pulse audio output error: Pirossal PulseAudio server connection failure: Connection refused
Majd Assertion 'pthread_mutex_unlock(&m->mutex) == 0' failed t pulsecore/mutex-posix.c:108. function pa_mutex_unlock(). Aborting. Félbeszakítva.
Ezen kívül, még zavaró, hogy mikor leállítom a gépet, nem áll le. Csinál olyan hangot, mint szokott, gondolom, a HDD megáll, de a szöveg úgy marad, és a venti is forog tovább. Mit kéne csinálni, hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Színház az élet
- Gumi és felni topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Apple asztali gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Autós topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
em található a témamotor a köv. modulútvonalon: clearlooks, aztán azt hiszem, ez már az mp3 megnyitása után volt, zölden [0x91d5fc0] pulse audio output error: Pirossal PulseAudio server connection failure: Connection refused