Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

Sziasztok!
    Telepítettem a debian-6.0.6-i386-netinst-et, és telepítettem a VLC 2.0.3-at.
    Alapból egy 700MHz-es 256MB SD-ramos gépen szeretnék vlc-vel hálózatról, filmeket játszani, ezért kéne kis rendszerigényű oprendszer. A Debiant javasolták.
    Feltelepítettem, de mikor átrakom a régi gépbe, és a VLC-vel meg akarok nyitni egy mp3-at, akkor a vlc eltűnik. Miután beírtam terminálba, h vlc, kijött vagy 20x, hogy unkown:1155: Gtk-warning **:Nem található a témamotor a köv. modulútvonalon: clearlooks, aztán azt hiszem, ez már az mp3 megnyitása után volt, zölden [0x91d5fc0] pulse audio output error: Pirossal PulseAudio server connection failure: Connection refused
    Majd Assertion 'pthread_mutex_unlock(&m->mutex) == 0' failed t pulsecore/mutex-posix.c:108. function pa_mutex_unlock(). Aborting. Félbeszakítva.
    Ezen kívül, még zavaró, hogy mikor leállítom a gépet, nem áll le. Csinál olyan hangot, mint szokott, gondolom, a HDD megáll, de a szöveg úgy marad, és a venti is forog tovább. Mit kéne csinálni, hogy jó legyen?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés