Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Telepítettem a debian-6.0.6-i386-netinst-et, és telepítettem a VLC 2.0.3-at.
Alapból egy 700MHz-es 256MB SD-ramos gépen szeretnék vlc-vel hálózatról, filmeket játszani, ezért kéne kis rendszerigényű oprendszer. A Debiant javasolták.
Feltelepítettem, de mikor átrakom a régi gépbe, és a VLC-vel meg akarok nyitni egy mp3-at, akkor a vlc eltűnik. Miután beírtam terminálba, h vlc, kijött vagy 20x, hogy unkown:1155: Gtk-warning **
em található a témamotor a köv. modulútvonalon: clearlooks, aztán azt hiszem, ez már az mp3 megnyitása után volt, zölden [0x91d5fc0] pulse audio output error: Pirossal PulseAudio server connection failure: Connection refused
Majd Assertion 'pthread_mutex_unlock(&m->mutex) == 0' failed t pulsecore/mutex-posix.c:108. function pa_mutex_unlock(). Aborting. Félbeszakítva.
Ezen kívül, még zavaró, hogy mikor leállítom a gépet, nem áll le. Csinál olyan hangot, mint szokott, gondolom, a HDD megáll, de a szöveg úgy marad, és a venti is forog tovább. Mit kéne csinálni, hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
em található a témamotor a köv. modulútvonalon: clearlooks, aztán azt hiszem, ez már az mp3 megnyitása után volt, zölden [0x91d5fc0] pulse audio output error: Pirossal PulseAudio server connection failure: Connection refused