Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Ez lehet szerintem is, mert nem azért indul lassan mert terhelne bármit is, minden nyugalmi helyzetben van. Ebbe a jelenségbe eddig amúgy csak debian alatt futottam bele, és csak wheezy-re felfrissítve. Squeeze-n tartva a rendszert indulnak rendesen. De vajon mire várhatnak? Hogyan tudnám én ezt kideríteni?
(Jester01: Már annyiszor megkaptam hogy aki kde-t használ... pedig nem. Csak egy két programot alóla amit abban találok legjobbnak. Ez pedig a krusader és az amarok. Ezektől nem találtam számomra megfelelőbbet más felületre írtak között, de nem is baj mert minden más rendszeren szépen futnak lxde alatt is, és azt szeretném ha ez a debianon is így lenne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Spórolós topik
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest