Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Mivel a torrent keresőszóra nem sok friss találat van. Szóval jelenleg egy torrentflux van fent ami manapság nem a legfrissebb, mert ahogy én láttam már nem fejlesztik. Nem is lenne ezzel gáz, csak az a baj, hogy nem működik.
Szóval segítséget szeretnék kérni, hogy melyiket érdemes feltenni. Nem vagyok otthon linuxba, de alap dolgokat el tudok végezni. Valami olyan kellene, amivel én is el tudok boldogulni. Egy normális webes elérésű kezelőfelülettel megáldottra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval segítséget szeretnék kérni, hogy melyiket érdemes feltenni. Nem vagyok otthon linuxba, de alap dolgokat el tudok végezni. Valami olyan kellene, amivel én is el tudok boldogulni. Egy normális webes elérésű kezelőfelülettel megáldottra gondoltam.