Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Mivel a torrent keresőszóra nem sok friss találat van. Szóval jelenleg egy torrentflux van fent ami manapság nem a legfrissebb, mert ahogy én láttam már nem fejlesztik. Nem is lenne ezzel gáz, csak az a baj, hogy nem működik.
Szóval segítséget szeretnék kérni, hogy melyiket érdemes feltenni. Nem vagyok otthon linuxba, de alap dolgokat el tudok végezni. Valami olyan kellene, amivel én is el tudok boldogulni. Egy normális webes elérésű kezelőfelülettel megáldottra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szóval segítséget szeretnék kérni, hogy melyiket érdemes feltenni. Nem vagyok otthon linuxba, de alap dolgokat el tudok végezni. Valami olyan kellene, amivel én is el tudok boldogulni. Egy normális webes elérésű kezelőfelülettel megáldottra gondoltam.