- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano #2964 üzenetére
uml nem ismerős, a xen számomra elég szopatós volt valamiért, de már nem emlékszem, mi gondom volt vele. Hálózati vagy diszkvezérlős gondok rémlenek.
Azért számold hozzá azt is, hogy én nem munkára használom, hanem kísérletezgetek rajtuk, így belefutok sok olyan problémába, amit épeszű felhasználás során vagy észre sem veszel vagy villámgyorsan keresel workaroundot, oszt jónapot.
(bár az is igaz, hogy most én is ezt játszom a VirtualBox-szal)
szerk: közben utánanéztem az UML-nek, usermode linux címszóval már ismerősebb
Bár nem használtam, mert elég macerásnak éreztem, meg kevéssé elterjedtnek. Helyette próbálgattam a xen-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest