Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
uml nem ismerős, a xen számomra elég szopatós volt valamiért, de már nem emlékszem, mi gondom volt vele. Hálózati vagy diszkvezérlős gondok rémlenek.
Azért számold hozzá azt is, hogy én nem munkára használom, hanem kísérletezgetek rajtuk, így belefutok sok olyan problémába, amit épeszű felhasználás során vagy észre sem veszel vagy villámgyorsan keresel workaroundot, oszt jónapot.
(bár az is igaz, hogy most én is ezt játszom a VirtualBox-szal
)szerk: közben utánanéztem az UML-nek, usermode linux címszóval már ismerősebb
Bár nem használtam, mert elég macerásnak éreztem, meg kevéssé elterjedtnek. Helyette próbálgattam a xen-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)