Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
X-el kapcsolatban lenne kérdésem.
Nagynehezen megváltam a sarge-tól (időben
), most barátkozunk Lenny-vel. Első gondom, hogy nem találom az X86conf-ot, gondolom eljárt felette az idő, de én ott szerettem állítgatni a dolgokat. Idehaza ugyanis két monitort használok, de most egyszerűen nem tudom beállítani neki a kiterjesztett munkaasztalt, csak klónozni tud. A Rendszer/Administráció/Multiple Screens csomagban lehet állítgatni, de ha a második monitoromnak 800x600-nál nagyobb felbontást állítok be (1440x900 a panel), akkor hibaüzenetet dob, hogy túl nagy a felbontás (User set screen size larger than max screen size). Ugyanígy az elsődleges monitorom 1280x1024-natívan, de ha mindkét monitort bekapcsolom, akkor csak 1024x768-at enged, hibaüzenet ugyanez. Sarge-ban X86conf-ban simán beállítottam a két monitort.
valakinek van ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Robotporszívók
- 8000!
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sí, sielés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), most barátkozunk Lenny-vel. Első gondom, hogy nem találom az X86conf-ot, gondolom eljárt felette az idő, de én ott szerettem állítgatni a dolgokat. Idehaza ugyanis két monitort használok, de most egyszerűen nem tudom beállítani neki a kiterjesztett munkaasztalt, csak klónozni tud. A Rendszer/Administráció/Multiple Screens csomagban lehet állítgatni, de ha a második monitoromnak 800x600-nál nagyobb felbontást állítok be (1440x900 a panel), akkor hibaüzenetet dob, hogy túl nagy a felbontás (User set screen size larger than max screen size). Ugyanígy az elsődleges monitorom 1280x1024-natívan, de ha mindkét monitort bekapcsolom, akkor csak 1024x768-at enged, hibaüzenet ugyanez. Sarge-ban X86conf-ban simán beállítottam a két monitort.