Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazala
aktív tag
udv,
debiant lokalis halon akarom telepiteni par gepre. a network boot jol is megy, de amikor meg kell adni a mirrort (telepitesnel), akkor azt irja, hogy nem ervenyes a mirror vagy nincs Release fajl. olvasgattam, hogy megis mi lehet a problema, de mindenhol inkonzisztens infokba botlottam. elvileg ugy probaltam, hogy egy alternate CD tartalmat bemasoltam az Apache segitsegevel halon elerheto mappaba, de hiaba adom meg az elerhetosege utat, amikor tukor szervert ker, nem talal semmit.
mi lehet a problema megoldasanak nyitja? (DHCP szerverkent a router uzemel, TFTP szervert a tobbi gep eleri, bootol is rola.)
elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest