Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
usert felvettem sudoersbe (lehet benne volt?) visudo-val nézve nem látok különbséget.
su-ként indítva a visudot azt mondja nem találja a parancsot. su-ként sudo visudo és máris működik. Komolyan mondom nem értem.
Kitöröltem a nohup su -c -t, mire azt írta ki, hogy nem találja az elérési útvonalat
Visszaírtam, manuálisan indítom és elindul. Ezt se értem.Na mind1, ha nem találja, akkor...átteszem a felhasználó home-jába.
A .apps -ba behánytam az sh-t és a JAR-t is, átírtam az utakat és úgy indítottam. Elindul rendesen.Beütemeztem most lustaságból KDE GUI-n keresztül az sh-t és nyilván nem indult el a su miatt.
Na ekkor kitöröltem a nohup su -c-s részt és ekkor már elindult, persze hiába, mert nem su-ként indítva nem találja meg az USB-s olvasót.
De legalább elindul
Most elkezdek játszani a .sh-s su-s paraméterezéssel, hátha egyszer csak elindul.Köszönöm a türelmed és az ötletelést
Úgy érzem +10év linux aztán csak ráérzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest