Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kipróbáltam, nálam 1920x1200-ban mindent fullra rakva meg sem röccent. Más kérdés, hogy nekem nem jön be a játék. Először elszédültem, amikor a kamera a főhősünk feje körül keringett - már tudom, hogy milyen érzés szúnyognak lenni...
-, utána meg felfaltak, mert olyan komótosan lépkedett az emberem, mintha nem is éppen darabokra szedték volna. Mi a f@szomért nem lehetett mindárt egy k*rva fegyvert adni az ember kezébe? 
Az eleje nagyon szép, amikor megérkezik az űrhajó, és elénk tárul a bolygó panorámája, de utána már maga a játék nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-, utána meg felfaltak, mert olyan komótosan lépkedett az emberem, mintha nem is éppen darabokra szedték volna. Mi a f@szomért nem lehetett mindárt egy k*rva fegyvert adni az ember kezébe?