- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Sziasztok!
Már egy ideje keresgélek, fórumon belül, meg neten is, de nem találtam olyan topikot, ahova írhatnék a gondommal.
A helyzet az, hogy hozzájutottam egy új gépházhoz, szóval átpakoltam a gépet, beindítottam, nem is volt semmi gond.
Egy asrock n68C-S UCC lapom van, phenom 2-es procival, és 2x2 gb ddr1333MHz-s Kingmax rammal.
Eddig mentek dualban, 666MHz-n 2T-ben.
Most az a helyzet, hogy a következő bekapcsolásnál a gép csak duruzsolt, nem is csippant, képet sem adott.
Csinált már hasonlót, de akkor az egyik RAM amit küldtek, hibás volt, csere után rögtön működött.
Most viszont próbálgattam, külön-külön mindegyik rammal feláll a rendszer, a kettővel együtt, viszont...hát 1 óra folyamatos indítás/vészindítás során mondjuk 15-ből egyszer.
Amikor a win betöltött, a nod betöltésébe belefagyott, de pl amikor nagyritkán sikerült a biost behoznom, az első gombnyomásra beállt a rendszer.A fura az, hogy átszerelésnél a Ramokat le sem szedtem a lapról, tehát sérülni sem sérülhettek.-meg szerintem az alaplap sem-
Jelenleg egy Rammal megy a gép, nem is fagy bele semmibe, de hülyeségeket csinál.
Pl a Nod(eset smart security) piros, sikoltozik,hogy frissítsem, miközben az adatbázis napra kész, illetve eltűnt a windows frissítési központ a tálcáról, a netes jelszavaim 50%-át pedig elfelejtette a gép.
Kérlek adjatok valami tippet,mert már a hajam tépem, két napja ezzel kísérletezek, de nem jutok semmire.
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest