- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Igen ezeket sajnos már láttam én is... Viszont a következő a helyzet. 1.5V fölött nem szívesen adok neki, mert én állandó használatra keresgetem a dolgot. Próbálkozni kell nagyon sokat, és amin egyszer lefutottak a tesztek és minden oké volt, előfordult h pl másnap már nem akart menni... Nem is az egszerű órajelhajhászás a célom, de idpnként olyan irracionális dolgokat művel, hogy az vicc. Jelem Crosshair IV topikban van egy velem megegyező kombójú ember (CH IV Forumla+ECO) és ő sem kap sokkal jobb eredményeket, viszont szívrebbenés nélkül ad 1.6 fölött értékeket a RAM nak. Valahogy nem az igazi a dolog, de majd még ma is próbálkozom
dokee78: i5/i7-ben bitang lesz !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest