- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget, úgy néz ki, tényleg a memória a hibás.
Legalábbis az egyik modul.
Kivettem egyet, a bentlevővel gyönyörűen futott a memtest, semmi hiba. Teszt előtt 1,5V, 7-7-7-24, 1333MHz beállítás persze, hogy gyári értékeken menjen.
Csere után a már ismert jelenség, szinte a teszt legelejétől folyamatosan hibák jöttek. Mindenféle feszültség és sebesség ill. beállítás mellett hibázik az egyik memória.Szóval fasza. Fél éven belül kifogtam egy hibás Geil DDR3 1333 kitet meg korábban egy ugyanígy hibás CSX DDR2-800 kitet. Ott is az egyik rossz volt. Ráadásul szerintem az egyik legundorítóbb hiba a memóriahiba.
A segítséget köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest