- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonner
tag
GA-MA790XT-UD4P + 720 BE mellé szerettem volna Super Talent RAM-ot, de jelenleg kifogyott Ősembernél. Amit néztem és amit ajánlottak is többen itt az ez az OCZ Reaper RAM.
Itt a PH-n azonban volt, aki az alap 1.9 Volt-ra azt mondta, hogy ő kicsit tartana tőle. Az az igazság, hogy nekem alapszintű információim vannak a hardverekről, húzni a procit fogom csak, amit pedig nem muszáj, azt nem piszkálnék. Megvehetem nyugodt szívvel ezt a RAM-ot szerintetek?
Meg az alaplap manuáljában találok infot arról, mit kell állítanom BIOS-ban az 1,9 volt miatt? Lenne Kingmax 1333 CL9 memóriám, 5k-val olcsóbb az OCZ-nél, érdemes nekem ezt lecserélni? Tudom, hogy ezeket a memóriákat senki nem ajánlja, de nekem csak annyi kell, hogy betegyem és menjen stabilan, hűvösen minden.
Átlagos felhasználóként tapasztalnék különbséget a 2 RAM között?
Köszönöm, ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest