Hirdetés
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
válasz
laceeek
üzenetére
szvsz nem az a lényegi kérdés, hogy ''mennyit''. mert egy 965 ös chipsetes lapban sokkal többet, mint egy 975 ösben MHz re, de közben a benchmark eredményeid jóval elfognak maradni, mert a 965 máskép gazdálkodik. Annyival meg nem tudsz több MHz-et kiréselni, hogy a teszteredmény utolérje a 975-öst. főleg, hogy cl3 ban nagyn gyengus a 965.
és van még egy 3. út, az nv. már egy órája a gépemben van egy P5N32-E SLI és elsőre azt mondom, hogy szereti a cl3-at, 965 szinten lehet hajtani a ramokat és közben majdnem 975 ös eredményeket ad!
persze még tesztelnem kell, még csak 3150MHz/cl3 800-on vagyok, de jóóó lesz ez!
az adatáid szerintem egy P5B-D ben simán mennének 1200 at cl5 ben, de lehet, hogy még cl4 ben is. A P5DH -dban szerintem kb 1040-1050MHz et CL4 ben, ezért inkább a cl3 at kéne erőltetni. azon talán még menne 800MHz-en.
Aktív témák
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- World of Tanks - MMO
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- Robotporszívók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
persze még tesztelnem kell, még csak 3150MHz/cl3 800-on vagyok, de jóóó lesz ez!