Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
0. szokott működni, a kérdés tényleg az, hogy milyen eredményesen
1. valszeg, de tuti meg kell keresned ''kézzel'', hogy mi az a beállítás, amit még mind a két pár szeret, mert az jóval felette lesz valszeg, mint a gyári, vagy autó.
2. ezt én nem értem igazán, hogy mit kérdezel, de az biztos, hogy nem különböző frekiről indulnak a párok és azokat emelgeted. Szerintem manuálisan állítsd be a 667-et és a CL4 et a biosban, feltéve, ha a 945ös Gigádban lehet. (lehet, hogy ezzel a szorzóval kavarsz meg engem, mert ilyenről én nem tudok. Szorzója a procinak van pl. Meg FSB-je, amit ha megszorzol a szorzóval, megkapod az a 3,2@ritkán4 -et
, A Ramok az FSB hez igazodnak, vagy 1:1 arányban, vagy aszinkronban, mondjuk 2:3, vagy 3:4... de ezeket biztos tudod. de milyen szorzó? :
)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, A Ramok az FSB hez igazodnak, vagy 1:1 arányban, vagy aszinkronban, mondjuk 2:3, vagy 3:4... de ezeket biztos tudod. de milyen szorzó? :
)