Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roys
csendes tag
Geil black dragon bár elég húzós az ára de jelenleg csak ezt találtam ami 2x2 gb és jónak mondható, ha nem sürgős akkor nézegetni kell hátha lesz nekem Kingstone Hyper X-em volt nem rég adtam el, és most is az van csak már DDR3 ezek még jók amit még javaslok az az OCZ, Corsair és az alaplapod is ezeket támogatja !
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI B250 Gaming M3 alaplap // + Win11 + Processzor hűtő
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest