- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roys
csendes tag
Inkább úgy fogalmaznám ha nem működik rendesen a memória az azért van mert nem támogatja a lap, de általában elmegy azokkal is ami nincs a támogatási listában.Ez jó áron van csak mivel jegelt a hirdetés így felejtős hacsak a vevő vissza nem lép!Egy kérdést megér az eladónak!
-
Roys
csendes tag
Geil black dragon bár elég húzós az ára de jelenleg csak ezt találtam ami 2x2 gb és jónak mondható, ha nem sürgős akkor nézegetni kell hátha lesz nekem Kingstone Hyper X-em volt nem rég adtam el, és most is az van csak már DDR3 ezek még jók amit még javaslok az az OCZ, Corsair és az alaplapod is ezeket támogatja !
-
Roys
csendes tag
-
Roys
csendes tag
Halihó.
Kérdésem a következő, hogy mi hozható ki egy Kingstone HyperX 1066Mhz-es memóriából ha van egy Gigabyte 790X-UD4P alaplapom és egy Phenom X4 965Be procim.Elvileg az alaplap fogad 1200Mhz-es memóriákat is, de ha húzhatom is az sem lenne rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces videók
- Diablo IV
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest