- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roys
csendes tag
Inkább úgy fogalmaznám ha nem működik rendesen a memória az azért van mert nem támogatja a lap, de általában elmegy azokkal is ami nincs a támogatási listában.Ez jó áron van csak mivel jegelt a hirdetés így felejtős hacsak a vevő vissza nem lép!Egy kérdést megér az eladónak!
-
Roys
csendes tag
Geil black dragon bár elég húzós az ára de jelenleg csak ezt találtam ami 2x2 gb és jónak mondható, ha nem sürgős akkor nézegetni kell hátha lesz nekem Kingstone Hyper X-em volt nem rég adtam el, és most is az van csak már DDR3 ezek még jók amit még javaslok az az OCZ, Corsair és az alaplapod is ezeket támogatja !
-
Roys
csendes tag
-
Roys
csendes tag
Halihó.
Kérdésem a következő, hogy mi hozható ki egy Kingstone HyperX 1066Mhz-es memóriából ha van egy Gigabyte 790X-UD4P alaplapom és egy Phenom X4 965Be procim.Elvileg az alaplap fogad 1200Mhz-es memóriákat is, de ha húzhatom is az sem lenne rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged