Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Köszi az infót. Én eddig tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel az alaplappal... Nem akarok én agyonhajtani se memóriát, se procit... Csak ha egy kicsit szükségem van több plusszra, akkor ne 20-30 Mhz legyen az, amit ki tudok sajtolni, hanem mondjuk 100-200 Mhz. Az én Corsair ramjaim mennek 1Ghz-en is Bár eddig nem sokat hajtottam úgy... max 3-4 óraát, ameddig kipróbáltam és játszottam vele egy kicsit, hogy teszteljem.
Nem tudom, hogy ez a lap hogy viszonyul a DDR3 ramokhoz, de ha csak fele olyan jól, mint a Corsair memóriáimhoz, akkor meg vagyok vele elégedve...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- MSI Z590 Gaming Force
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest