- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Köszi az infót. Én eddig tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel az alaplappal... Nem akarok én agyonhajtani se memóriát, se procit... Csak ha egy kicsit szükségem van több plusszra, akkor ne 20-30 Mhz legyen az, amit ki tudok sajtolni, hanem mondjuk 100-200 Mhz. Az én Corsair ramjaim mennek 1Ghz-en is Bár eddig nem sokat hajtottam úgy... max 3-4 óraát, ameddig kipróbáltam és játszottam vele egy kicsit, hogy teszteljem.
Nem tudom, hogy ez a lap hogy viszonyul a DDR3 ramokhoz, de ha csak fele olyan jól, mint a Corsair memóriáimhoz, akkor meg vagyok vele elégedve...
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
Evilangel #6708 üzenetére
Köszi szépen a választ. Úgy láttam, hogy vannak páran, akik hasonló lapban hajtanak Geil memóriákat... Talán mégsem olyan rossz a helyzet... Legalábbis bízom benne. Most 800Mhz-es Corsair ramkitt-te használok és lazán viszik az 1Ghz-et... Szóval ezekkel nincs baj.. csak az, hogy ezek 2x1Gb-osak, nem pedig 2x2Gb.
-
Bernyó84
aktív tag
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a Geil Value 2x2Gb 800Mhz kitt hogyan viselkedik a Gigabyte P35C-DS3R lapban? Tuningot hogyan bírják ezek a ramok?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest