Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankmiklos
csendes tag
Szép jó napot mindenkinek. Beregisztráltam ide, mert problémám akadt, és úgy gondolom, hogy itt választ kaphatok a kérdésemre. P35C-DS3R gigabyte alaplap, Q6600 cpu, 4 × 1 GB kingston hyperx 1066. Felemeltem az FSB-t annyira, hogy a proci 3200-on menjen. (9 × 356) A memóriaszorzót úgy emeltem, ehhez viszonyítva, hogy 1068-ra jött ki. Feszt nem emeltem sehol. Nem mertem! Ja, a memóriákat két kitben vásároltam. Nem egyformák teljesen a kitek. Az egyik khx8500d2k2/2G a másik khx8500d2k2/2GN. Egyik reggel kékhaláloztam XP alatt. A második memória kit még csak 3 napos. Megijedtem a kékhalál miatt. Vajon rossz az egyik memória? Esetleg rosszul állítottam be a BIOS tuningot? Erre szertnék választ kapni. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- 0perces Kolink KLA-003
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest