Új hozzászólás Aktív témák

• CSiMi_

tag

Sziasztok!
    HELP!
    Előre is bocsánatot kérek, hogy több helyre is beírtam ugyan ezt, csak több véleményre, lennék kíváncsi, mert t általában minden topicban más-más választ kapok!

-Eleinte arra lettem figyelmes, hogy néha csak úgy le megy az fps játék közben. Javasoltátok, hogy tegyek fel 64bites OS-t, de nem javult! És több fura dolog is volt mondjuk kikapcsolt a hang, kifagytak a játékok, vagy az egész windows. Ilyenkor többnyire a microfost szidtam. De amikor a már sokadik. OSt raktam föl,XP, Vista, Vista 64bit, 7, 7 64bit elkezdtem harwerre gyanakodni. Írtam megint nektek, és mondtátok, hogy lehet, hogy alaplap. Fogtam, és frissítettem a BIOSt penyáról. Ez sem segített. Erre nem nyílt a DVD tálca. Ekkor elvittem szervizbe Kiderült, hogy a DVD rom tápja kicsúszott a tápból, de ez az én f@szságom, hogy nem vettem észre, meg még hogy azért bootolt lassan, mert rosszul volt a bios beállítva, pl. flopiról elsődleges boot flopi amikor nincs is, meg ilyesmi. Hát egy fokkal jobb lett, de nem volt az igazi, még mindíg voltak a laggok, és baxakodott, fagyott, stb. Akkor az alaplapos topicban rájöttem hogy a ramom amit 1150Mhz-nek vettem, az nem is ment csak 800on. Yolan mester segítségével belőttem majdnem 1150-re,(a gyárilag javasolt fesz 2.2v és azt írja, hogy MAX. 2.35, én 2.2 fölé nem mentem!) de mindíg kilőtte a gépet, amikor elindítottam a prime-t. Akkor rájöttünk, hogy a RAM lehet a hibás mindenért. Elkezdtem futtatni a memtestet, és sorra jöttek az errorok. Úgy tünt, meg van a hiba!!! Kivettem a RAMokat, hogy ma visszaviszem az aquába, meló után, aztán eszembe jutott, hogy itt a melóhelyen is futtasam le a memtestet, kölön-külön, mind2 modulra, hogy legalább tudja melyik a rossz! Hát elment 40%-ig de nem talált hibát, othon bezzeg 10%-nál már 15 hibát talált! Na mosz akkor mégis csak az alaplap lessz a bibi??? Most aztán tényleg nem értem olyan futa....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés