Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
válasz
Xalderon #6126 üzenetére
Szia! OCZ Platinum szeriat tudom ajanlani, de a Kingmaxokat meginkabb!
En annakidejen kenyszerbol csereltem a Kingmaxomat OCZ-re az alaplap hulyesege miatt.
Mindketto kituno, megbizhato memoria, csak epp a Kingmax feltunoen olcsobb, igaz kicsit rosszabb az idozitese...
Azert ajanlom inkabb a kingmaxot, mert ahogy eszrevettem, az idozitesek sokkal kissebb hatassl vannak a sebessegre mint az orajel es a performance level. Namarmost azonos orajelen a kingmax egeszen mas arkategoriakban jatszik, es a tenyleges sebessege epphogy lassabb (tuti nem veszed eszre hasznalat kozben!).
Szoval hacsak nem tuningrekordok folosleges ostromolgatasara akarod hasznalni, azt javaslom inkabb sporolj rajta, es koltsd inkabb vidikarira, vagy egyeb sebesseget latvanyosabban javito cuccra...
Vagy sörre!A Kingston meg, mint megbizhato tuningram eddigi ertesuleseim szerint erosen felejtos.
De ha megis azt valasztanad, kivanom legyen vele szerencsed!
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest