- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
Elkelt.
-
ZIL
tag
Sziasztok! Gondoltam szólok, hogy eladóvá vált az OCZ Platinum kit-em, nameg még néhány dolog a gépből... A teszteredményeim ezen az oldalon foljebb láthatjátok.
Átnyergelek a vörös oldalra... -
ZIL
tag
válasz
adamssss #6295 üzenetére
Ha a kommenteidből jól sejtem, core2 rendszered van.
Ha igen, akkor az órajeleket erőltesd az időzítésekkel szemben. Az ezekhez a procikhoz készített memóriavezérlők eléggé vérszegényre sikeredtek, így nem igazán tudják kihasználni a feszesebb időzítéseket, viszint a magasabb fsb-t meg ram órajelet rendkívülimód meg tudják hálálni.
Saját mérési tapasztalatom, hogy 400-as fsb 1066-os ram sebesség mellett kevesebb mint 3% teljesítménykülönbség van az 5-5-5-15-ös és a 7-7-7-24-es időzítések között. -
ZIL
tag
Sajnos ebben az esetben, rossz embernek tettél fel pontatlan kérdést. Így biztosan semmi igazán használhatót nem tudok mondani. AMD platform alatt még sosem próbáltam ezt a játékot, bár így látatlanban is kirívóan rossznak tűnnek az eredményeid. Próbálj meg pontosabb screenshotokat csinálni, és akkor valaki tuti tud mondani értelmesebbet is...
A memóriák gyári feszigény adatait pedig még irányadónak sem szabad venni a legtöbb esetben. Szerintem ne adj neki 2V-nál többet. -
ZIL
tag
Lehet ez hülyén fog hangzani, de sztem túlfeszelted. Nekem 1100-as platinumom van, valoszínűleg a belsejében ugyanaz a panel. Én azt tapasztaltam, hogy a legjobb sebességét 1,95-2v között érte el, sőt 2,1V felett bármilyen sebességen képes volt kifagyni. Szóval ezt esetleg próbáld még meg! Egyébként OCZ rulez!
Sok szerencsét! -
ZIL
tag
Ajandek minden PH forumozonak (mar aki meg nem ismerne): [link]
Azt ugyan nem mondja meg, hogy mit erdemes vennunk (plane az extrem magyar arviszonyok mellett), de azt igen, mi az amit mindenkepp keruljunk!
Sokakat sok szopastol kimelhet meg. Terjesszetek mindenutt! -
ZIL
tag
válasz
Xalderon #6129 üzenetére
Na igen. Amikor en a nyar elejen ecsreltem a memoriam, 10e-ert ment el a Kingmax (1500 bukoval) es 16500-ert jott az 1100-as OCZ. En ezeknek az araknak a fenyeben irtam az elozo hozzaszolasom, de ugy latszik azota kisse felbolydult a piac...
Egyebkent barmibol is, ha veszel 2 azonos tipusszamu modult, menni fog dualba.
Amikor en vettem az ocz-m is, azonos, vagy magasabb aron volt az 1066-os. Nem ertettem, de azert orommel fogadtam.
Valoszinuleg a ket termek teljesen megegyezik, es csak a minosegellenorzesen dol el, hova is soroljak vegulis. Sot ugy hallottam, meg a REAPER-ek is ugyanazokat a panelokat tartalmaztak akkoriban.
Ezt egyebkent megneztem [link] , es nem alacsony feszultsegu verzio, lasd: [link]
Szoval nem tudom mi indokolja az aranytalanul magas arat... -
ZIL
tag
válasz
Xalderon #6126 üzenetére
Szia! OCZ Platinum szeriat tudom ajanlani, de a Kingmaxokat meginkabb!
En annakidejen kenyszerbol csereltem a Kingmaxomat OCZ-re az alaplap hulyesege miatt.
Mindketto kituno, megbizhato memoria, csak epp a Kingmax feltunoen olcsobb, igaz kicsit rosszabb az idozitese...
Azert ajanlom inkabb a kingmaxot, mert ahogy eszrevettem, az idozitesek sokkal kissebb hatassl vannak a sebessegre mint az orajel es a performance level. Namarmost azonos orajelen a kingmax egeszen mas arkategoriakban jatszik, es a tenyleges sebessege epphogy lassabb (tuti nem veszed eszre hasznalat kozben!).
Szoval hacsak nem tuningrekordok folosleges ostromolgatasara akarod hasznalni, azt javaslom inkabb sporolj rajta, es koltsd inkabb vidikarira, vagy egyeb sebesseget latvanyosabban javito cuccra...
Vagy sörre!A Kingston meg, mint megbizhato tuningram eddigi ertesuleseim szerint erosen felejtos.
De ha megis azt valasztanad, kivanom legyen vele szerencsed! -
ZIL
tag
Kozben megoldodott a problema.
[link]
Eloszor alacsony volt az nb fesz, majd (valoszinuleg) egy olyan fsb/ram szorzot sikerult talalnom a teszteleshez amit valami miatt utál a gép....(????)
Na mikor azzal kiszenvedtem a leheto legyorsabb beallitast es aztan kifagyott meg ugy is, rainditottam a normal szorzoval es lass csodat 417-es fsb-ig elment minden tovabbi nelkul.
MURPHY ROHADJ MEG!Elcsesztem tobb mint egy napot meg 3 oprendszert arra ami amugy is jo volt...
Csak nem hazudik az OCZ
!
-
ZIL
tag
Na szorakozgattam ma vele egy sort, mert huzza az agyam, hogy nem megy.
Hosszu szarakodas aran sikerult az fsb-t 390MHz-ig tornasznom, a memoria ekkor valahol 975 MHz kornyeken volt. Idozites az emlitett, de nem volt stabil.
Sajnos az FSB-tol teljesen szabadon nem lehet allitani a memoria sebesseget itt qpb/ram=1,666-on volt (direkt a ram probalgatasa miatt).
Meg jatszok vele, de lehet elkene valami kis segitseg...
Egyebkent kosz! -
ZIL
tag
Hello!
Tanacsot szeretnek kerni, tuning (azaz alaporajelen valo memoriahasznalatra). Asrock p45xe lapba vettem egy q9400-as procit mostanaban, es termeszetesen kiprobaltam 1600-as fsb-n. Semmi gond, nem kellett meg igazan tulfesz sem. Csakhogy a memoriam (OCZ Platinum 1100 2x2gb) ettol frankon megbolondult. Ugy vettem eszre, hogy az 1066-os memoriasebesseg, meg az 1600-as fsb egyutt valahogy uti egymast. Kulon-kulon tokeletes, betonstabil, de egy ponton tul egyszeruen osszeomlik az egesz. Sajnos nem is igazan tudom megkeresni, hol is van ez a hatar, valahol 930-970 kozt lehet. Kitesztelni nem tudtam, mert mindig kifagy...
Ami kulonosen erdekes, a memoria 1066 és 1333 fsb mellett 1066-on (es kicsit meg folotte is) lazan megy 1,9v-on 5-5-5-15 idozitesen, de 1600-as fsb mellett, eddig semmilyen beallitassal nem volt hajlando normalisan menni.
Igazabol nem tartom valoszinunek hogy az ocz modulokkal lenne a baj...
Szoval inkabb feszbeallitasi javaslatokat varnek a tuninggal kapcsolatban, olyanoktol akik tuningoltak mar p45-on.
Most epp 1600fsb/800memoria sebessegen megy 1,16v nb fesz mellett, tobbi auto.
Elore is kosz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Suzuki topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Videó stream letöltése
- Monitor hiba topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest