- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Üdv.
Van 2x 1GB Kingmax 1066-os ramom, és ez már a CL6-os szériából való. Eddig még semmi tuning nincs a gépemen. Első lépésként szeretném az 1:1 -es arányt beállítani, utána esetleg egy kis húzás is beleférne. A gépem adatai lentebb találhatóak.
Mivel még sosem tuningoltam leírom mire gondoltam, valami megerősítés félét szeretnék olvasni
Első lépésként az FSB-t beállítanám 533 Mhz re 6* -os szorzóval, ez így 3198 Mhz lenne, ami szerintem kellemes, és az alap feszültséggel is kéne mennie (nem gyári a hűtő).
Ha ez megvan akkor elvileg a ram full gyári beállításokkal fut 1066-on. Ehhez a ramhoz milyen időzítéseket ajánlanátok? Vagy hagyjam auto-n?
Aztán ha minden ok lehet megpróbálkoznék a prociszorzót 7* -esre állítani, ami 3731 Mhz-et jelentene. Szerintetek ehhez az értékhez milyen feszültségeket kellene adni? Sajnos ezekhez lövésem sincs, azért kérdezem.
Előre is thx a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Nyaralás topik
- Mikrotik routerek
- Kicsit később jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fujifilm X
- ASUS routerek
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest