Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Üdv.
Van 2x 1GB Kingmax 1066-os ramom, és ez már a CL6-os szériából való. Eddig még semmi tuning nincs a gépemen. Első lépésként szeretném az 1:1 -es arányt beállítani, utána esetleg egy kis húzás is beleférne. A gépem adatai lentebb találhatóak.
Mivel még sosem tuningoltam leírom mire gondoltam, valami megerősítés félét szeretnék olvasni
Első lépésként az FSB-t beállítanám 533 Mhz re 6* -os szorzóval, ez így 3198 Mhz lenne, ami szerintem kellemes, és az alap feszültséggel is kéne mennie (nem gyári a hűtő).
Ha ez megvan akkor elvileg a ram full gyári beállításokkal fut 1066-on. Ehhez a ramhoz milyen időzítéseket ajánlanátok? Vagy hagyjam auto-n?
Aztán ha minden ok lehet megpróbálkoznék a prociszorzót 7* -esre állítani, ami 3731 Mhz-et jelentene. Szerintetek ehhez az értékhez milyen feszültségeket kellene adni? Sajnos ezekhez lövésem sincs, azért kérdezem.
Előre is thx a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Windows 11
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest