- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
Csak nalam gajdult be a rendszer ? Minden belepeskor nullas karakteret kapok szerzek vmit atlepek megint nullas mi a fa... van???!!!ui:Igaz tegnap amugy is meghaltam szval nullarol kezdtem volna de tegnap Balotan volt 5 Killem
aztan belementem egy 3 vs. 1 harcba haz az nem jott be
-
Gordon32
tag
Koszi!!! Am jon vmi patch megint vagy mert csak 2 serot latok?
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
A Patchban mintha emlitettek volna ket ujj varost ezeket hol talalom vmint a dayzdb. mappon fent vannak? -
Gordon32
tag
Hali!
Tudtatok hogy be lehet festeni a baltakat?
tuzolto balta nagyon taktikal feketeben -
Gordon32
tag
Van vki Gorka környeken? Kene a tarsasag a repter es katonai bazisok kozelebe...
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
Nektek mar volt karakter restart csak ugy ?
Tegnap ott hagytam a fullos karimat ma meg belepek es nincsen semmim -
Gordon32
tag
Sziasztok !
Gondoltam megosztom veletek elso gyozelmemet a Dayz világában
DNY repteren koszalok katonai cuccok remenyeben talaltam minden jot (M4,30-as tár)
Megeheztem nyitottam egy konzervet bebujva a sarokba aztan mar indulni keszultem mikor lattam az ablakbol hogy tarsasag kozeleg....
Gyorsan spuri a bejarathoz lehasaltam m4 kezbe,,,,ajto nyillik....fiiiirreeeeeee....csokak kimultak es minden happy...2 pisztoly,loszer,kaja es a legfontosabb konzervnyitoval gazdagodtam. -
Gordon32
tag
Sziasztok!
Valakinek van otlete miert nem jo jatekon belil a com. hiba beszelek nem halja senki... -
Gordon32
tag
Láttam ma egy nyulat
-
Gordon32
tag
Videobeallitasok ugyanazok mint eddig de egyszeruen minden szurke a de legalabb mar nem homalyos ha belepek a inventoryba ott minden szines csak a jatek alatt nem
Ez mitol lehet? -
Gordon32
tag
Sziasztok!
Tudnatok segiteni? Egesz jol alakul a jatek de vmiert a kep folyamatosan homalyos és a karakteremnel azt irja zold hatteren hogy hydrate vagy mi de hiaba iszok semmi nem valtozik vmint most fel jott vmi energiazed is ez mi? -
Gordon32
tag
Azt lehet tudni hogy mikor lessznek elerhetok a targyak a szerveren ujra gondolok arra amit mar felvettek
Ti milyen szervereken jatszotok? -
Gordon32
tag
Na en is megtapasztaltam a DayZ igazi arcat mire mindenem meg lett kiveve a fegyvert es egy rossz mozdulat miatt eltort a labam(megint) 20-perc kuszas utan talaltam bandazsnak valot es minden happy utana maszkalok latok egy jatekost baltaval rohangal az utcan csapja a zombikat en meg mindom nem zaklatom odebb altam par perc mulva meg lecsapott hatulrol a galad....
Eloszir haltam meg mas keze altal de nem jo erzes.... -
Gordon32
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam en is a kozzoseghez
Viszont a minap egy lépéssel jottem le a lepcson ezert csak kuszva tudok kozlekedni
Ez elmlik majd magatol vagy kene gyogyszert szereznem vagy mi?Szivesen csatlakoznek en is bar eleg kesze-kusza idoben vagyok a gep elott de hatha:
Steam:strike320218
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- Retro teló rajongók OFF topicja
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest