- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
Mai 1 vs 1 Balotán... Felmegyek a magas pinges "loot szerverünkre" ahova nagyon ritkán jön más játékos, mondom kéne pár cucc, kis ammo, egy jobb west, stb, tesztelgetem a Mosint meg ilyenek... Erre látom ám, hogy 5 perc eltelte után ketten vagyunk fent már, és a player neve semmit nem mondott nekem. Valami jin vagy ki volt.
Mi az esélye, hogy pont Balotán fogunk összefutni? Hát amúgy jó nagy, de reménykedtem, hogy nem zavar be az arc a kis mókámba. Max észreveszem előbb...arra is volt vagy 50%
Na így is lett. Fő börtönt lootolom, azért fenti ablaknál kikukkantok, bármi lehet... erre csórikámat látom ám, hogy délről nyílegyenest sprintel az irányítóba. Pfff, előtte 1 perccel zombikat kalapáltam, meg voltam róla győződve, hogy észrevett. Pulzus ON! Nézzünk utána , mire is pályázik...kimegyek a börtön ajtón, éppen csak kiléptem, irányító felső szintjén felém néz...Én persze visszasuhantam az ajtó mögé...pillanatra szem elől tévesztettem, de mikor óvatosan az ajtó mögül kinéztem már látom,(gondolom) hogy jön le a vaslépcsőn.
Ekkor már gondoltam, hogy két lépcső közé el akar heveredni...mert bizony észrevett.
Nos, 1st person nézet, kihajolás jobbra, célrahúzás közben zoom, és csatt, előbb elfeküdt szegénykém, mint azt ő gondolta...ömlik a vér...
Csipa el, sprint át irányítóba, nehogy még a végén nyakig bandázsolva fogadjon.
...fekve fogadott. FNX elő, headshot 30 centiről (nem kellett a gázálarca és a beret sapija) nyögés... Ennek annyi. Fullos, Mozinos, lőszeresládával (köszi) Saline bag IV, morfium, epi, jó kis west (köszi ezeket is)
Aztán csak maradt a szerveren, gondolta visszafut, hátha hagyok neki valamit... Persze szitává lőttem mindenét amit hagytam, (na jó, az 1911-ét otthagytam neki) csak még megszabadítottam a csipájától, hátha valamelyik kis barátomnak jó lesz a teamben.
Aztán végig lootoltam Balotát, de hát ilyen jó kis cumókat csak egy player killel lehet találni, nyomába sem ér semmilyen lootolás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest