Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chalez

őstag

Mai 1 vs 1 Balotán... Felmegyek a magas pinges "loot szerverünkre" ahova nagyon ritkán jön más játékos, mondom kéne pár cucc, kis ammo, egy jobb west, stb, tesztelgetem a Mosint meg ilyenek... Erre látom ám, hogy 5 perc eltelte után ketten vagyunk fent már, és a player neve semmit nem mondott nekem. Valami jin vagy ki volt. :DDD Mi az esélye, hogy pont Balotán fogunk összefutni? Hát amúgy jó nagy, de reménykedtem, hogy nem zavar be az arc a kis mókámba. Max észreveszem előbb...arra is volt vagy 50% :DDD Na így is lett. Fő börtönt lootolom, azért fenti ablaknál kikukkantok, bármi lehet... erre csórikámat látom ám, hogy délről nyílegyenest sprintel az irányítóba. Pfff, előtte 1 perccel zombikat kalapáltam, meg voltam róla győződve, hogy észrevett. Pulzus ON! Nézzünk utána , mire is pályázik...kimegyek a börtön ajtón, éppen csak kiléptem, irányító felső szintjén felém néz...Én persze visszasuhantam az ajtó mögé...pillanatra szem elől tévesztettem, de mikor óvatosan az ajtó mögül kinéztem már látom,(gondolom) hogy jön le a vaslépcsőn.
    Ekkor már gondoltam, hogy két lépcső közé el akar heveredni...mert bizony észrevett. ;)
    Nos, 1st person nézet, kihajolás jobbra, célrahúzás közben zoom, és csatt, előbb elfeküdt szegénykém, mint azt ő gondolta...ömlik a vér...
    Csipa el, sprint át irányítóba, nehogy még a végén nyakig bandázsolva fogadjon.
    ...fekve fogadott. FNX elő, headshot 30 centiről (nem kellett a gázálarca és a beret sapija) nyögés... Ennek annyi. Fullos, Mozinos, lőszeresládával (köszi) Saline bag IV, morfium, epi, jó kis west (köszi ezeket is)
    Aztán csak maradt a szerveren, gondolta visszafut, hátha hagyok neki valamit... Persze szitává lőttem mindenét amit hagytam, (na jó, az 1911-ét otthagytam neki) csak még megszabadítottam a csipájától, hátha valamelyik kis barátomnak jó lesz a teamben. :DDD
    Aztán végig lootoltam Balotát, de hát ilyen jó kis cumókat csak egy player killel lehet találni, nyomába sem ér semmilyen lootolás :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés