Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez.g4me
csendes tag
válasz
barandris
üzenetére
Hali.
Bár a hotfix óta még én sem találtam M4-et a Tiszti sátorban (Officer's Tent) de alkatrészeket igen, szal szerintem ugyanúgy spawnol.Adok egy tippet hogy ne keljen átnézned rengeteg sátort hanem akár csak 1et.
Ebben a pachben egy bug miatt (mint már feljebb említették) egyrészt az betonba süllyednek a lootok itt a Tiszti sátorban, másrészt random újra spawnolnak, ha összeszedek őket ,kiviszed és eldobálod

Szal elfutsz a Myskhino sátortáborba itt egy 1db, vagy a NWAF sátortáborába itt 2db Tiszti sátor van, bemész tab-al átnézel minden sarkot minden ágyat alul felül, ami kell elrakod ami nem, kiviszed és inkább kicsit messzebb pl 20 méterre egy helyre ledobálod majd mész vissza és tab-al kutatsz tovább.Ruhák lőszerek tárak fegyverek(aug ak101 tuti), fegyver alkatrészek fognak neked random megjelenni.Egy idő után viszont nem spawnol több de addigra már egy rakás cucc lesz kidobálva
(ezek közül is egy idő után eltünedezik pár)Ha semmi nincs a sátorban keress másik szervert nem mindegyiknél van ez de a legtöbbnél igen és ha van pár kacat nyugodtan próbálkozhatsz, ha lehet üres szerveren, engem 2 napja úgy szedtek ki hogy 1 tag volt rajtam kívül a szerveren és 2 perc alatt meghaltam itt

Hogy lásd élesben is itt egy videó róla:
https://www.youtube.com/watch?v=TxXn7ViqRJ8
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest