Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
ez.g4me
üzenetére
Nem vagyok savanyú, 10 éve kezdtem vele, láttam milyen volt, miket ígértek, mennyire nem törődtek vele, az egész evolúciójának tanúja voltam. 13-ban egy nagyon jó játék volt csapatban, újdonság, akkor még nem számított elmaradottnak... Na ma már ez nem mondható el, de mindenki döntse el maga
-
ez.g4me
csendes tag
válasz
ez.g4me
üzenetére
PVE hez valassz olyan szervert aminek minèl alacsonyabb a pingje(sok PVE szerver olcso hardveren fut es tele van pakolva 20-30 plusz moddal ezert szar tudni lenni a performance)
Illetve ha valogatsz a szerverek között, ha ranyomsz a playre elkezdi letölteni a modokat elöször, ezutan menj àt bal felül a MOD fülre, es a modok neve utàn lèvö kis steames ikonra kattintva behozza neked milyen modrol van szó pontosan, sokszor csak a neve alapjan nem lehet eldönteni hogy micsoda, ès így egyszerübb.Igy majd tudsz dönteni hogy akarod e a plusz mutansokat/fegyvereket/tradert stbstb vagy nem
Egyèbkent ha full kezdö vagy akkor keresd a vanilla szervereket, àltalanos ajànlàs hogy mindig kezdj az alap, sima dayz vel es utàna bonyolitsd. good luck sok türelmet ès jo jatekot
-
PeeterssoN
őstag
válasz
ez.g4me
üzenetére
Visszaloggolásnál meglett.

Ezt az ugrálós módszert nem ismertem, köszi.Más: Mekkora a maximális távolság amelynél még vagy már látható az enemy? Egyszer magyon lebutítottam a grafikát és azt tapasztaltam hogy kb 150-200 m lévő embereknek csak a halvány sziluettjeit látni. Miközben a csapattársam tökéletesen látta őket.
Melyik/melyek az/ok az opciók a beállításokban, amely/ek a jó látótávolságot befolyásolja/k? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák

- HyperX Pulsefire Dart (Dongle nincs csak kábel) Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM720 RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest